Winkelwagen

CNC: Een Innovatieve techniek voor haarvervanging

Met een CNC-haarprothese ziet niemand meer dat u een haarwerk op heeft. Dit komt doordat het natuurlijke onbehandelde haar met de hand geinjecteerd wordt op een dunne, lichte en ademende basis. U ziet daardoor geen knoopjes meer zitten bij de aanzet, in tegenstelling tot traditionele haarwerken en haardelen. Deze basis wordt een ‘tweede huid’ genoemd en is gemaakt van speciaal polymeerhars dat door middel van 3D printing een exacte kopie van uw schedel is. De basis komt snel op uw lichaamstemperatuur en heeft luchtgaatjes waardoor het niet broeierig aanvoelt.

Voor de bevestiging op de hoofdhuid wordt een speciale biologische lijm gebruikt, die dermatologisch is getest aan de Universiteit van Ferrara.

CNC: Een Innovatieve techniek voor haarvervanging
"    Life changing. Nooit meer een bad hair day. Het voelt aan als mijn eigen haar maar dan mooier en dikker. "

Actief leven met een CNC-haarprothese

Door de optimale pasvorm, de bevestigingsmethodiek en de ademende tweede huid, is het mogelijk om alle activiteiten die u in uw dagelijks leven graag doet, te blijven doen. U vergeet haast dat u een haarprothese draagt! Een CNC-haarsysteem geeft u uw leven terug. Elk haarsysteem:

  • Is comfortabel, lichtgewicht en onzichtbaar.
  • Heeft een perfecte aansluiting op het hoofd door 3d print-technologie.
  • Past in een actieve leefstijl: sporten, wellness, douchen en zwemmen.
  • Is gemaakt van 100% onbewerkt menselijk haar.

Elk systeem wordt andere gemaakt een prijzen variëren afhankelijk van de dekking, dichtheid en lengte.

Actief leven met een CNC-haarprothese
Actief leven met een CNC-haarprothese

De CNC-haarprothese van Maria Tailor

Na de spraakmakende reünie van het eerste seizoen van "The Real Housewives of Amsterdam" vertelde Maria Tailor openhartig over haar strijd met haaruitval, een intiem probleem dat ze lang voor de buitenwereld verborgen hield. Maria's ervaring, gekenmerkt door de stressgerelateerde aantasting van haar haarlijn en het verlies van haar wenkbrauwen, vond een krachtige weerklank in de show en gaf veel vrouwen moed.

Met de keuze voor een CNC-haarprothese, dat haar toelaat om vol vertrouwen elke activiteit aan te gaan - inclusief de ruige omstandigheden in de woestijn van Marokko tijdens de opnames van Special Forces - illustreert Maria's ervaring hoe zij met bravoure haar persoonlijke obstakels overwint.

"Dit neemt alle zorgen over mijn haar weg. Ik kan er alles mee doen: douchen, zwemmen, sporten en zelfs een special forces training!"
De CNC-haarprothese van Maria Tailor

CNC-haarprothese: De ultieme oplossing voor haarverlies

Vergeet zichtbare haarlijnen en broeierige haarwerken. Met een CNC-haarprothese geniet u van een ongeëvenaard draagcomfort en een natuurlijke uitstraling die niemand onderscheidt van uw eigen haar.

Meer over CNC-Haarprotheses

In deze engelstalige film van Cesare Ragazzi wordt precies vertelt hoe de haarprotheses van CNC gemaakt worden.

Boek een vrijblijvende afspraak of stel uw vraag aan onze specialisten

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen contact met u op om uw situatie te bespreken en een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt het formulier ook gebruiken om een vraag te stellen.

Neem contact op met een van onze Aderans Hair Centers

Kies de vestiging waarmee u contact wilt

Waar kunt u terecht?

CNC-haarprotheses wordt aangeboden bij de onderstaande vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Aderans Hair Center Breda

Passage Zuidpoort 5-7 & 9
4811 NT Breda
Telefoon: +31 (0)76 521 98 96
E-mailadres: breda@aderanshaircenter.com

Haar- & Huidinstituut Westland

Voorstraat 96
2685 EP Poeldijk
Telefoon: +31 (0)174 621 936
E-mailadres: info@haarenhuidinstituutwestland.nl

Aderans Hair Center Antwerpen

Museumstraat 11B
2000 Antwerpen, België
Telefoon: +31 (0)76 521 98 96
E-mailadres: antwerpen@aderanshaircenter.com

Aderans Hair Center Hekelingen

Dorpsstraat 49
3209AD Hekelingen
Telefoon: +31 (0) 181 680 466
E-mailadres: hekelingen@aderanshaircenter.com

Veelgestelde vragen

Is het CNC systeem een pruik?

Nee. Het CNC-systeem is geen pruik, maar een bio-medisch materiaal dat zowel schimmelwerend als antimicrobieel is. Het imiteert perfect de eigen hoofdhuid, haarlijn en de natuurlijke groeirichting van het haar, waardoor het functioneert als een tweede huid.

Eenmaal aangebracht, stelt het de drager in staat om een actieve levensstijl te leiden. Activiteiten zoals zwemmen en sporten zijn geen probleem. Bovendien kunnen klanten hun nieuwe haar naar eigen wens stylen.

Is het CNC systeem een transplantatie?
Nee, het systeem is niet-invasief en vereist geen chirurgische ingreep. Er bestaat geen risico op onverenigbaarheid of afstoting.
Kunnen zowel mannen als vrouwen het CNC systeem gebruiken?
Ja. Het systeem is ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen en is geschikt voor zowel totale als gedeeltelijke haaruitval.
Kan het systeem blijvende littekens achterlaten?
Er bestaat geen gevaar voor littekenvorming of schade aan het weefsel. Het systeem is dermatologisch getest in samenwerking met toonaangevende universiteiten. Daarnaast krijgen klanten een allergietest alvorens het systeem wordt aangemeten.
Schaadt het CNC systeem de haargroei?
Nee, het systeem beïnvloedt de haargroei niet. CNC maakt gebruik van een hypoallergeen systeem dat dermatologisch getest is en speciaal is ontworpen om de hoofdhuid en huid normaal en gezond te laten ademen. Bovendien biedt CNC antibacteriële bescherming voor de huid.
Kan ik de kleur of de coupe veranderen?
Ja. Het CNC-systeem is praktisch en uiterst functioneel: je kunt je haarstijl aanpassen en gewoon stylingproducten zoals gel, haarlak en mousse gebruiken.
Hoe onderhoud ik mijn haarprothese systeem?
Je ontvangt voortdurende nazorg onder begeleiding van je CRLAB-consulent. We adviseren je om ongeveer elke 4 weken, afhankelijk van de individuele behoeften, een afspraak te plannen voor het reinigen van de prothese en om deze vervolgens professioneel te laten bijstellen.
Moet ik mijn haar scheren?
Nee, het CNC-systeem en de gebruikte flexibele bio-medische lijm zijn specifiek ontworpen om veilig over je eigen natuurlijke haar aangebracht te worden.
Veelgestelde vragen