Winkelwagen

Haarstukken

Wanneer je langer of voller haar wil dan is de hair piece een snelle, gemakkelijke en toch wel de mooiste manier om dit te bereiken. De hairpiece is een door-ontwikkeling van de bestaande pruik.

Je clipt het haarwerk vast aan je eigen haar en je hebt binnen enkele seconden een toevoeging. Met een hair piece kan je eigen haar tot rust komen en herstellen.

Een haarstuk

Een hair piece heeft een dun binnenwerk en heeft 100% echt haar. Het is sterk genoeg om grote lengtes te dragen maar is zacht en erg flexibel.

De hair piece is met de hand ingezet en kan direct uit voorraad geleverd worden maar kan ook op maat gemaakt worden in ons atelier.

Bij een vrijblijvende afspraak kunnen we je alle mogelijkheden laten zien en kunnen we je ervaren hoe de hairpiece je zelfvertrouwen kan laten groeien.

Een haarstuk
Een haarstuk

Wanneer kies je voor een hair piece?

Met een haarstuk bespaar je kostbare tijd, omdat je het eenvoudig met een aantal clips aan je eigen haar bevestigt, zonder enige schade aan je eigen haar.

Het is een waardevolle investering voor je uitstraling en imago, waardoor je zelfvertrouwen en presentatie naar een hoger niveau worden getild.

Als totaaloplossing voor dunner wordend haar bovenop, biedt een haarstuk de perfecte camouflage en creƫert het een volle, weelderige haardos.

Geniet van prachtig, langer en voller haar dat gemakkelijk te verzorgen is, waardoor je elke dag stralend en verzorgd voor de dag komt.

Wanneer kies je voor een hair piece?

Haaroplossingen

Haaruitval bij mannen kan een uitdaging zijn, maar er zijn diverse oplossingen beschikbaar. Medicijnen kunnen de haaruitval vertragen, terwijl haartransplantaties gebieden met dunner wordend haar kunnen aanvullen.

Haarstukken en toupets bieden een natuurlijk uitziend gezicht. Ongeacht de keuze, het belangrijkste is een oplossing die past bij de individuele behoeften en levensstijl van de man.

Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Alles over de CNC haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wij bieden natuurlijke oplossingen waarmee u uw actieve leefstijl kunt behouden.

Lees verder >