Winkelwagen

Haaruitval bij kinderen

Bent u op zoek naar een prachtig haarwerk voor uw kind? Of heeft u wellicht interesse in een stijlvol petje of een trendy bandana? Het ervaren team van Aderans Hair Center begrijpt hoe haaruitval en kaalheid vervelend kunnen zijn, vooral voor kinderen.

Onze specialisatie ligt niet alleen in het aanmeten, knippen en modelleren van haarwerken voor volwassenen, maar ook voor jongens en meisjes. We streven ernaar uw kind op zijn of haar gemak te stellen en te voorzien van een haarwerk dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Kinderhaarwerken, pruiken en mutsjes

Kinderhaarwerken en pruiken verschillen van die voor volwassenen. We houden rekening met de actieve levensstijl van kinderen, zodat zij zonder zorgen kunnen sporten, fietsen en naar school kunnen gaan.

We bieden ook oplossingen voor momenten waarop uw kind wellicht rust nodig heeft, zoals in bed liggen. Zelfs dan blijft het haarwerk stevig zitten. Als gewenst, kunnen ze ook kiezen voor een comfortabel mutsje of een modieuze buff.

Ons assortiment omvat grappige petjes en prachtige haarbandjes voor zowel jongens als meisjes. Het mooie is dat deze accessoires allemaal met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Dit is ideaal wanneer uw kind kiest voor een petje waar het eigen haar onderuit steekt, in plaats van een pruik of haarwerk. Ook kunnen ze kiezen voor een op maat gemaakte pony of nekpartij in de juiste kleur, trendy buffs of een stevig hoofdmodel, een borstel, shampoo, conditioner, of een verkoelende crème voor de hoofdhuid.

U bent van harte welkom om samen met uw kind een bezoek te brengen aan onze haarwerkstudio. Hier kunnen jullie zien welke diverse haarwerken en accessoires wij aanbieden, en hoe prachtig ze staan. We zullen uw kind verwennen en laten genieten van het passen van mooie pruiken, mutsjes, sjaals en petten.

Mocht een bezoek niet mogelijk zijn vanwege ziekte of ziekenhuisopname, dan komen wij graag naar u toe, volledig vrijblijvend, met alle benodigdheden!

Kinderhaarwerken, pruiken en mutsjes
 •  

  Kasper en zijn jacht op de slechte kankercellen

  Thomas is ziek. Hij heeft kanker. Daarom wordt de hulp van Chemo-Kasper ingeroepen. Samen met zijn vrienden Chemo-Koos, Chemo-Klaas en Chemo-Koen gaat Kasper op jacht naar de slechte kankercellen.
 •  

  Mijn mama heeft bloot haar

  Mama is ziek. Ze heeft een bobbeltje in haar borst. Dat is niet leuk. Mama moet naar het ziekenhuis. Ze krijgt spuitjes om beter te worden. Daarvan krijgt ze bloot haar. En ze moet veel slapen. Heel veel.
 •  

  Het Klokhuis boek over Kanker

  Het is heel moeilijk als iemand in je omgeving kanker heeft. Niemand kan je precies vertellen hoe je daarmee om moet gaan, maar het scheelt wel als je begrijpt wat er dan gebeurt.
 •  

  Mama’s borst is ziek

  Een prentenboek voor jonge kinderen met een moeder met borstkanker. In simpele en heldere teksten wordt uitgelegd wat borstkanker is en hoe het behandeltraject eruit ziet.
 •  

  Mama heeft kanker

  De mama van Bram en Lise heeft kanker. Hiermee begint voor hen een verwarrende tijd met heel veel vragen en verdriet, maar toch ook met leuke dingen. Samen met mama en papa slaan ze er zich doorheen. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Onze haaroplossingen

Bij Aderans Haircenter zijn er verschillende haaroplossingen voor diverse budgetten. Bespreek uw wensen met een van onze haarwerkspecialisten. Wij helpen u graag de mooiste oplossing voor uw situatie te vinden.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >