Winkelwagen

Huidzorg vindt u bij:

Haar- & Huidinstituut Westland
Voorstraat 96
2685 EP Poeldijk
Telefoon: +31 (0)174 621 936
E-mailadres: info@haarenhuidinstituutwestland.nl

Huidzorg vindt u bij:

Huidzorg

Bent u op zoek naar professionele huidzorg die afgestemd is op uw specifieke behoeften? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat elke huid uniek is en speciale zorg verdient, vooral wanneer het gaat om medische aandoeningen.

Onze gespecialiseerde huidzorgoplossingen zijn beschikbaar bij Haar- & Huidinstituut Westland. Deze salon staat bekend om haar expertise in de behandeling van medische huidaandoeningen.

Bij Haar- & Huidinstituut Westland richten we ons op innovatieve en gepersonaliseerde huidzorg. We nodigen u uit om de uitgebreide mogelijkheden van onze huidzorgdiensten te verkennen en te ervaren hoe wij het verschil kunnen maken in uw persoonlijke huidverzorgingsroutine.

Huidzorg

Beauty Defect Repair

Beauty Defect Repair (BDR) presenteert een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde huidbehandelingen, specifiek ontworpen voor het revitaliseren en verjongen van de huid.

Deze behandelingen zijn niet alleen effectief in het verminderen van rimpels en pigmentatie, maar pakken ook andere huidproblemen aan.

Bovendien bieden ze een diepe hydratatie en voeden ze de huid, waardoor deze soepeler, stralender en gezonder aanvoelt en oogt.

Behandeling beschikbaar bij Haar en huid instituut Westland

Beauty Defect Repair