Winkelwagen

De oplossing voor al uw haarproblemen

Aderans Hair Centers biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw haar is voor uw gehele uitstraling.

Wij zijn gespecialiseerd in haarproblemen, haaraanvulling en verschillende systemen op het gebied van haarverbetering en haarvervanging. Het is fijn om te weten dat u bij ons terecht kunt met alle vragen over uw haarprobleem.

Rust, privacy en eerlijkheid staan bij ons voorop. Door gebruik te maken van de expertise van ons professionele team heeft u binnen zeer korte tijd een mooi, vol en verzorgd kapsel.

De oplossing voor al uw haarproblemen

Onze Haarwerkspecialisten staan voor u klaar

De teamleden van Aderans Hair Center hebben allen jarenlange ervaring in het kappersvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers.

Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken en semiprotheses.

Aderans Hair Center heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning!

In de sfeervolle salon toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent.

De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Onze haarwerkspecialisten zijn ambulant en komen indien nodig gratis en vrijblijvend bij u thuis of in het ziekenhuis. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.

Onze Haarwerkspecialisten staan voor u klaar

Aangesloten bij SEMH en HSBN

Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen) en de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Deze controleren jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

Aangesloten bij SEMH en HSBN
Aangesloten bij SEMH en HSBN