Winkelwagen

Haaroplossingen voor mannen: Haarstukken tegen haarverlies, alopecia en kaalheid

Haaruitval bij mannen, ook bekend als alopecia androgenetica, is een vorm van erfelijke kaalheid waarbij mannen vaak last hebben van dunner wordend haar op de slapen en de kruin.

Dit kan al op jonge leeftijd beginnen en tegen de leeftijd van 70 hebben de meeste mannen er in zekere mate last van. Haarverlies kan het zelfvertrouwen schaden, maar er zijn verschillende oplossingen.

Kaal zijn is voorgoed verleden tijd

Kaal zijn is voorgoed verleden tijd met de maatwerkhaardelen van Aderans. Gemaakt van echt haar, Cyberhair of VHair heeft u de meest natuurlijke en comfortabele oplossing waarbij niemand ziet dat u niet uw eigen haar hebt.

Perfect geschikt voor een actief leven. U hoeft geen concessies te doen, want u kunt blijven sporten of naar de sauna. Voel de wind weer in uw haar! Informeer ernaar bij de Aderans Hair Center bij u in de buurt.

"    Moderne en uiterst comfortabele oplossingen bij kaalheid, passend bij een actieve levensstijl. "

Andere oorzaken voor haarverlies

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben. Naast erfelijkheid kunnen de volgende zaken ook een rol spelen: 

 • Andere vormen van alopecia dan alopecia androgenetica (erfelijkheid)
 • Een chemobehandeling
 • Een operatie aan het hoofd
 • Stress
 • Een tekort aan mineralen / vitaminen

In onze salons bieden wij een discrete hoofdhuidanalyse aan om de oorzaken van uw haarprobleem te identificeren en de beste haaroplossing te adviseren.

Haarwerken zoals een haarstuk voor mannen zijn een fijne oplossing om ongewenste inhammen of kalende plekken nauwelijks voelbaar te bedekken.

Deze oplossingen variëren van synthetische pruiken tot natuurlijke haarstukjes, die zowel geheel als gedeeltelijk kunnen worden bevestigd afhankelijk van uw wensen en de ernst van het haarverlies.

Andere oorzaken voor haarverlies
Andere oorzaken voor haarverlies

Kom op tijd in actie

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wanneer u steeds meer haren verliest, wordt de overgang (drempel) naar een haardeel ook steeds hoger.

Hoe eerder u in actie komt, des te onopvallender kunt u overstappen op een haardeel. Kom daarom op tijd in actie. Dan kunnen wij meteen aan de slag met het gebied waar u uw haren verliest.

We stemmen ons advies en de mogelijkheden zo goed mogelijk af op uw wensen en zorgen dat u een kapsel krijgt waarmee u vol zelfvertrouwen uw privé- en werkomgeving tegemoet treedt. Niemand die uw inhammen of kalende plekken nog kan zien.

Het is tevens mogelijk om bij ons een hoofdhuidanalyse te laten doen. Hierbij kunnen wij een diagnose maken van de reden van uw haarverlies of hoofdhuidprobleem. Aan de hand van deze diagnose kunnen wij een behandelplan opstellen.

Kom op tijd in actie

Oplossingen bij kaalheid

Er zijn verschillende oplossingen bij haaruitval mogelijk, of als u dunner wordend haar wilt bedekken:

Middelen en medicatie

Hoewel er talrijke producten op de markt zijn die beloven haaruitval te stoppen of te voorkomen, ontbreekt vaak een wetenschappelijke basis voor deze claims. Dieet- of vitaminesupplementen bieden ook geen bewezen oplossing.

Via een huisarts of dermatoloog is het echter mogelijk om medicatie voor haarverlies te krijgen. Deze medicatie toont meestal na zes maanden effect, maar de resultaten zijn tijdelijk.

Haartransplantatie

Haartransplantatie is een optie voor sommige mannen die een duurzame oplossing zoeken bij haarverlies. Dit kan besproken worden met uw arts, maar wees u bewust dat deze procedure ingrijpend is en de effecten op de lange termijn onzeker zijn.

Haarstukken en haarwerken: Een natuurlijke en subtiele optie!

Aderans Hair Centers, als onderdeel van de Japanse Aderans groep, biedt geavanceerde oplossingen in de vorm van haarstukken voor mannen en toupets.

Deze haaraanvullingen zijn ontworpen om onopgemerkt te blijven tijdens dagelijkse activiteiten zoals sporten, slapen en saunabezoek.

Onze haarstukken zijn vervaardigd om perfect aan te sluiten bij uw natuurlijke haardos en zijn bijna niet te onderscheiden van echt haar.

Oplossingen bij kaalheid

Hoeden en petten

Om uw hoofdhuid te beschermen tegen de zon, vooral bij een terugtrekkende haargrens of dunnere gebieden op de kruin, biedt Aderans een stijlvol assortiment hoeden en petten van Christine Headwear met ingebouwde UV-bescherming.

Het is cruciaal om de blootgestelde huid goed te verzorgen met zonnebrandcrème om huidkanker te voorkomen.

Middelen en medicatie

Er zijn veel middelen op de markt die beloven haaruitval op te lossen of te voorkomen. Voor veel van deze middelen is geen gedegen wetenschappelijke onderbouwing. Een dieet of vitaminenpillen helpen helaas ook niet.

Via de huisarts of dermatoloog kunt u medicatie aanvragen tegen haaruitval. De werking hiervan ziet u pas na een half jaar en de werking is tijdelijk.

Haartransplantatie

Sommige mannen laten een haartransplantatie doen. Hierover kunt u zich laten informeren bij uw arts. Een haartransplantatie is echter vrij ingrijpend en het lange termijn effect is niet bekend.

Gelukkig zijn er ook minder ingrijpende oplossingen die er net zo natuurlijk uitzien als uw eigen haar en die perfect binnen een actieve levensstijl passen.

Haardelen en toupets: Minder ingrijpend, net zo natuurlijk!

Aderans Hair Centers bieden diverse mogelijkheden om een haardeel of toupet op maat te maken. Deze kunt u blijven dragen tijdens het sporten, slapen, saunabezoek en meer. Niemand zal zien dat het haar niet van uzelf is.

Als onderdeel van de internationale Japanse Aderans groep lopen wij vooruit op het gebied van haarinnovatie. Door middel van eigen onderzoek, kennisdeling en productontwikkeling zijn wij in staat om de meest natuurlijke haaroplossingen te bieden.

Hoeden en petten

Heeft u kale plekken? Bescherm uw hoofdhuid dan goed tegen de zon en gebruik een goede zonnebrandcreme om huidkanker te voorkomen. Aderans Hair Centers bieden een moderne lijn hoeden en petten aan met ingebouwde zonbescherming van eht merk Christine Headwear.

Haaroplossingen voor mannen

Wij kunnen u twee verschillende haardelen aanmeten: een confectiehaardeel of een maatwerkhaardeel. De keuze tussen confectie of maatwerk hangt af van een aantal factoren. Natuurlijk staan wij u met raad en daad bij voor het maken van een juiste keuze.

Confectiehaardeel

Een confectiehaardeel is snel leverbaar. Binnen een week kunt u al met een mooi kapsel rondlopen. U kunt rekenen op een confectiehaardeel van hoogwaardige kwaliteit.

We hebben confectiehaardelen met:

 • Kunststof vezels (niet föhnbaar)
 • Hittebestendige kunststof vezels
 • Echt haar

Alleen haardelen voor mannen van echt haar kunnen gekleurd worden. Met kleuren en kleurnuances kunnen we uw eigen haarkleur zo goed mogelijk benaderen. Wij stylen uw haardeel naar het kapsel dat u graag wilt.

Haaroplossingen voor mannen

Maatwerkhaardeel

Een maatwerkhaardeel kunnen wij volledig naar uw pasvorm maken. U kunt dan ook kiezen voor de gewenste haardikte, kleur (bij echt haar), lengte en stijl. Deze optie is wel wat duurder dan een confectiehaardeel en heeft een langere levertijd. Dit is echter sterk afhankelijk van de keuze van het soort haar en de grootte van het haardeel.

We hebben maatwerkhaardelen met:

 • Kunststof vezels (niet föhnbaar)
 • Hittebestendige kunststof vezels
 • Cyberhair & VHair (onze gepatenteerde synthetische vezel met de eigenschappen van echt haar)
 • Echt haar, zoals het exclusieve CNC-haarsysteem

Uw persoonlijke situatie of levensstijl bepalen voor een groot deel de keuze voor een haardeel. Als u graag met een haardeel wilt sporten dan houden wij daar in ons advies rekening mee. Wij zorgen in ieder geval voor een haardeel waar u graag mee voor de dag komt en waarmee uw onzekerheid verdwijnt.

De mooiste oplossing voor uw haarprobleem?

Haarstukken voor mannen bieden een natuurlijke en vrijwel onzichtbare wijze om kalende plekken te camoufleren.

Onze salons bieden een vrijblijvende hoofdhuidanalyse en samen met een haarspecialist kunt u een behandeling kiezen, zoals een haarstuk of haaraanvulling, die bij uw wensen past.

Neem contact op met een van onze Aderans Hair Centers

Kies de vestiging waarmee u contact wilt