Winkelwagen

Jouw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten jou weer stralen!

Aderans is exclusief distributeur van de CNC-haarprotheses en de CRLAB haarspa behandelingen. De unieke CNC-haarprotheses die door middel van 3D printtechnologie op uw unieke hoofdvorm gemaakt worden door ons aangeboden.

Voor hoofdhuidproblemen wordt u vakkundig geadviseerd door onze trichologe en bekijken wij welke CRLAB behandeling voor u geschikt is.

Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten.

  • Wij hebben een speciale afdeling gericht op haarverlies door chemo- en radiotherapie. Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen.
  • Wij geven jou graag vrijblijvend advies en persoonlijke voorlichting
  • Wij zijn trots op onze Thuis- & Ziekenhuisservice
  • Wij zijn SEMH gecertificeerd
  • Wij zijn een gecertificeerde leverancier voor – en worden erkend door alle Nederlandse zorgverzekeraars
  • Wij declareren direct voor u bij uw zorgverzekeraar
Jouw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten jou weer stralen!

Aderans Haircenter Breda nr. 5-7

CRLab, Haarwerken en haaraanvullingen, medisch en cosmetisch (o.a. CNC en maatwerk), Advies en ondersteuning bij alopecia en andere vormen van haaruitval.

Openingstijden:
Maandag tot en met Vrijdag van 09:00 tot 17:30
Zaterdag gesloten

Passage Zuidpoort 5-7
4811 NT Breda
076 521 98 96
breda@aderanshaircenter.com

Aderans Haircenter Breda nr. 9

Advies en ondersteuning bij haarverlies door chemo- & radiotherapie.

Openingstijden:
Maandag tot en met Vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag gesloten

Passage Zuidpoort 9
4811 NT Breda
076 514 36 76
breda@aderanshaircenter.com
Aderans is SEMH gecertificeerdAderans is HSBN gecertificeerd

Uitgelichte oplossingen

Bij Aderans Hair Center Breda kunt u terecht voor zowel CRLAB hoofdhuidbehandelingen als voor een CNC-haarprothese of een haarwerk of haardeel van echt of synthetisch haar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over uw haar- of hoofdhuidprobleem. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

CRLAB

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi helpt tegen verschillende hoofdhuidproblemen, zoals een gestresste/strakke hoofhuid of haarverlies.

CNC-Haarprothese

De haarprotheses van CNC zijn een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen.

Pruiken & Haarwerken

De mooiste haarwerken en haardelen van echt en synthetisch haar. Geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.

Al onze oplossingen

Voor vrijwel ieder haarprobleem bieden wij een oplossing. Als gecertificeerd CRLAB-salon kijken wij verder dan uw haarprobleem en zoeken wij ook graag naar de bron van het haarverlies. Naast hoofdhuidbehandelingen bieden wij ook een grote selectie aan haarwerken en haardelen voor zowel medisch als cosmetisch gebruik.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij u samen met de haarspecialist (tricholoog) werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen worden opgelost en het haar wordt voller en gezonder.

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >

Ontmoet ons team

Onze ervaren specialisten staan voor u klaar.

Alice

Lisette

Marjon

Tamara

Leny

Monique

Boek een vrijblijvende afspraak en stel een vraag aan onze specialisten

Wanneer je een afspraak bij ons boekt nemen wij contact met jou op om meer te weten te komen over jouw situatie en bespreken met jou de mogelijkheden en werkwijze.

Neem contact op


Bijvoorbeeld: 0612345678

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Stappen & Shoppen Awards 2024 - Stem op Aderans Breda!