Winkelwagen

Aderans Hair Center Hekelingen

Uw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw identiteit.

Aderans Hair Center
Dorpsstraat 49
3209 AD Hekelingen

Telefoonnummer: 0181 680 466
Email: hekelingen@aderanshaircenter.com

Routebeschrijving

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag8:30 tot 17:00
Zaterdag t/m zondagGesloten


Aderans is SEMH gecertificeerdAderans is HSBN gecertificeerd

Uitgelichte oplossingen

Bij Aderans Hair Center Hekelingen kunt u terecht voor haarproblemen of een haarwerk of haardeel van echt of synthetisch haar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over uw haarprobleem. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

CRLAB

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi helpt tegen verschillende hoofdhuidproblemen, zoals een gestresste/strakke hoofhuid of haarverlies.

CNC-Haarprothese

De haarprotheses van CNC zijn een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen.

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Oplossingen bij deze vestiging

Voor vrijwel ieder haarprobleem bieden wij een oplossing. Als gecertificeerd CRLAB-salon kijken wij verder dan uw haarprobleem en zoeken wij ook graag naar de bron van het haarverlies. Naast hoofdhuidbehandelingen bieden wij ook een grote selectie aan haarwerken en haardelen voor zowel medisch als cosmetisch gebruik.

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij u samen met de haarspecialist (tricholoog) werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen worden opgelost en het haar wordt voller en gezonder.

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wij bieden natuurlijke oplossingen waarmee u uw actieve leefstijl kunt behouden.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >

Ontmoet ons team

Onze specialisten staan voor u klaar!

Remco

Natascha

Ingrid

Neem contact op


Bijvoorbeeld: 0612345678

Door ons contactformulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring.