Winkelwagen

Kaalheid bij mannen

Erfelijke kaalheid, ook wel alopecia androgenetica genoemd, manifesteert zich bij mannen vaak eerst bij de slapen en op de kruin en breidt zich vervolgens uit.

Na de puberteit kan het haar beginnen te verdunnen, en deze verdunning kan toenemen met de leeftijd.

Oplossingen voor haaruitval bij mannen

Ongeveer 20% van de twintigers ervaart enige vorm van haaruitval. Tegen de tijd dat mannen de leeftijd van 70 bereiken, heeft maar liefst 80% te maken met haarverlies.

U bent dus zeker niet alleen in deze situatie! Hoewel deze vorm van haaruitval permanent is, zijn er tegenwoordig diverse oplossingen beschikbaar.

Middelen tegen haaruitval

Er zijn tal van middelen die haaruitval beloven tegen te gaan. Veel hiervan missen wetenschappelijke onderbouwing. Dieet en vitaminepillen bieden geen soelaas. Medicatie via een arts of dermatoloog kan helpen. Het effect is vaak pas na zes maanden zichtbaar en niet permanent.

Haartransplantaties

Overweegt u een haartransplantatie? Raadpleeg dan uw arts. De procedure is intensief en langetermijnresultaten zijn onzeker. Er zijn ook mildere alternatieven die er natuurlijk uitzien en goed passen bij een actieve levensstijl.

Oplossingen voor haaruitval bij mannen

Haardelen en toupets

Aderans Hair Center is gespecialiseerd in haarstukken en toupets op maat. Deze zijn geschikt voor diverse activiteiten, van sporten tot slapen. Ze ogen zo echt dat niemand het verschil ziet.

Hoofdbescherming

Heeft u last van kale plekken? Bescherm uw hoofdhuid tegen de zon. Gebruik zonnebrandcrème om huidkanker te voorkomen. Aderans biedt ook stijlvolle hoeden en petten van Christine Headwear met zonbescherming.

Aderans innovatie

Als lid van de Japanse Aderans groep, zijn we pioniers in haarinnovatie. Ons eigen onderzoek en productontwikkeling zorgen voor zeer natuurgetrouwe haaroplossingen.

Aderans Hair Center

Bij Aderans Hair Center kunt u terecht voor de meest realistische oplossingen bij haaruitval en/of kaalheid, zoals deze maatwerkoplossing voor heren.

Met een haarwerk van echt haar, Cyberhair of VHair kunt u alle dagelijkse activiteiten blijven doen. Niemand zal zien dat het niet uw eigen haar is. Zelfs actieve sporten en saunabezoek zijn mogelijk.

Aderans VHair & Cyberhair

Heeft u altijd al lang haar of een volle bos haar willen hebben? Een haaraanvulling of haardeel is de snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om uw haar voller en langer te maken. U clipt het haarwerk eenvoudig vast en binnen 1 minuut heeft u een toevoeging. Met een haaraanvulling kan uw eigen haar tot rust komen.

VHair en Cyberhair zijn speciale door Aderans ontwikkelde en gepatenteerde synthetisch haarvezels met de eigenschappen van echt haar. Ze zijn ultralicht en zeer gemakkelijk in onderhoud.

Aderans VHair & Cyberhair
Aderans VHair & Cyberhair

Hair replacement

Aderans Hair Center biedt ook voor mannen een oplossing voor haaruitval. In deze video ziet u hoe een permanent haarwerk wordt bevestigd.

Met een permanent haarwerk is het mogelijk om te douchen, sporten en nog veel meer!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Onze salons hebben al veel mannen geholpen bij het vinden van een oplossing voor hun haarprobleem. Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek bij een van onze salons beantwoorden we graag al uw vragen en bekijken we welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Neem contact op met een van onze Aderans Hair Centers

Kies de vestiging waarmee u contact wilt

Mogelijke oplossingen

Haaraanvullingen en speciaal ontworpen haarstukjes kunnen kale plekken discreet camoufleren. Technieken zoals de CNC-Haarprothese bieden een natuurlijk ogende dekking, afgestemd op individuele behoeften. Deze oplossingen, aangeboden door specialisten, zorgen ervoor dat mensen zich weer zelfverzekerd en compleet voelen, ondanks de fysieke uitdagingen die littekens en brandwonden met zich meebrengen.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij u samen met de haarspecialist (tricholoog) werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen worden opgelost en het haar wordt voller en gezonder.

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >