Winkelwagen

Uw vergoeding in Nederland

Bij aanschaf van uw haarwerk op basis van een medische indicatie* ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de verzekering die u hebt afgesloten.

De basisvergoeding in 2024 bedraagt maximaal € 465,- vergoeding. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar.

* Medische indicatie: de medische indicatie (ookwel verklaring genoemd), is de diagnose van de behandelend arts. Hierin staat tevens wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Deze indicatie is nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Uw vergoeding in Nederland

Wat wordt vergoed?

Aderans Hair Center heeft een contract met alle zorgverzekeraars en staat bekend als leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haarwerken en haaraanvullingen. Wij zijn dan ook een erkend zorgverlener.

Als u een haarwerk aanschaft, komt u in aanmerking voor een basisvergoeding en aanvulling, al naar gelang uw zorgverzekering.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag. Wilt u weten voor welk bedrag u in aanmerking komt, neem dan contact met ons op.

Uw vergoeding in België

Met een verwijsbrief van uw arts krijgt u een tegemoetkoming van €180,- bij chemotherapie en haarziektes zoals alopecia. Uw aanvullende verzekering betaalt de overige kosten van het haarwerk gedeeltelijk of volledig terug.

Wat wordt vergoed?

Aangesloten verzekeraars in Nederland

Aderans Hair Center is aangesloten bij álle zorgverzekeraars in Nederland. Hiernaast treft u een overzicht:

Bent u verzekerd bij VGZ of een van hun onderliggende labels? In dat geval moet u het aanvullende bedrag zelf voorschieten en moet u dit zelf achteraf declareren. Het bedrag dat vergoed wordt vanuit de basisverzekering kunnen wij wel voor u indienen.

Aangesloten verzekeraars in Nederland