Winkelwagen

Aderans Hair Center
Capelle aan den IJssel

Uw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw identiteit.

Aderans Hair Center Capelle aan den IJssel
Eglantierbaan 16
2908 LV Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer (Dames): 010 436 22 37
Telefoonnummer (Heren): 010 436 10 00
Email: capelle@aderanshaircenter.com

Openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag t/m donderdag09:00 tot 17:00
Vrijdag t/m zondagGesloten


Aderans is SEMH gecertificeerdAderans is HSBN gecertificeerd
Aderans Hair Center </br>Capelle aan den IJssel

Uitgelichte oplossingen

Bij Aderans Hair Center Den Haag kunt u terecht voor haarproblemen of een haarwerk of haardeel van echt of synthetisch haar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over uw haarprobleem. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Haarwerken

De mooiste haarwerken en haaraanvullingen vindt u bij Aderans Hair Center. Onze zeer uitgebreide collectie loopt uiteen van natuurlijk vallende synthetische pruiken tot de mooiste maatwerkhaarwerken van echt haar, in alle denkbare coupes, kleuren en kwaliteiten.

Maatwerk

Maatwerk is het type haarwerk dat perfect is afgestemd op de persoon. De haarwerkspecialist maakt een mal van het hoofd zodat de pasvorm optimaal is.

Speciaal voor mannen

Maatwerk in haarwerken biedt de ideale oplossing voor mannen die op zoek zijn naar een haarstuk dat perfect aansluit bij hun individuele kenmerken. De haarwerkspecialist creëert een mal van het hoofd, wat zorgt voor een optimale pasvorm en een natuurlijke, comfortabele look.

Oplossingen bij deze vestiging

Voor vrijwel ieder haarprobleem bieden wij een oplossing. Wij kijken verder dan uw haarprobleem en zoeken ook graag naar de bron van het haarverlies. Naast haaroplossingen bieden wij ook een grote selectie aan haardelen voor zowel medisch als cosmetisch gebruik.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >

Ontmoet ons team

Onze specialisten staan klaar voor u.

Selma

Kelly

Monique

Linda

Neem contact op


Bijvoorbeeld: 0612345678

Door ons contactformulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring