Winkelwagen

Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair zijn speciale door Aderans ontwikkelde en gepatenteerde haarvezels die de voordelen hebben van zowel echt als synthetisch haar.

Het haar is hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor naar wens om te vormen door de haarwerkspecialist. De haarvezels zijn kleur- en krulvast en geven uw haarwerk een uiterst natuurlijke uitstraling.

Een natuurlijke uitstraling en gemakkelijk in onderhoud

Cyberhair heeft een natuurlijke uitstraling en is bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Deze zogenaamde “wash and go” producten zijn perfect voor diegene die minder goed is in het onderhouden van zijn/haar eigen haar of daar absoluut geen tijd voor heeft.

De bepaalde krul en kleur blijven in het haarwerk aanwezig. Uiteraard is regelmatig bezoek aan de haarwerksalon een vereiste voor een lange levensduur.

VHair heeft dezelfde eigenschappen maar heeft als grootste onderscheid dat de krul beïnvloedbaar is. Voor degene die van afwisseling houdt en niet het hele jaar dezelfde “look" wil houden is VHair de ultieme oplossing.

De haarwerkspecialist kan naar wens het model aanpassen. Zo kunnen de “krullen” tijdelijk glad geföhnt worden of juist extra gekruld worden. Het kapsel blijft zelfs na een (voorzichtige) wasbeurt behouden.

Door het gebruik van de juiste onderhoudsproducten, regelmatig bezoek aan onze salon is langdurig plezier van het haarwerk gegarandeerd.

Haaroplossingen

Haaruitval bij mannen kan een uitdaging zijn, maar er zijn diverse oplossingen beschikbaar. Medicijnen kunnen de haaruitval vertragen, terwijl haartransplantaties gebieden met dunner wordend haar kunnen aanvullen.

Haarstukken en toupets bieden een natuurlijk uitziend gezicht. Ongeacht de keuze, het belangrijkste is een oplossing die past bij de individuele behoeften en levensstijl van de man.

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wij bieden natuurlijke oplossingen waarmee u uw actieve leefstijl kunt behouden.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >