Winkelwagen
CRLAB: De meetbare oplossing voor een gezondere hoofdhuid en voller haar!

 • Vermindering van haarverlies
 • Voller en gezonder haar
 • De oplossing voor dun, vutloos of vet haar
 • Vermindering van jeuk en roos

Vrijblijvende afspraak

Voller haar en een gezonde hoofdhuid met CRLAB

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi is specifiek ontwikkeld om diverse hoofdhuidproblemen aan te pakken, waaronder een strak aanvoelende hoofdhuid, haarverlies en meer. Deze behandeling heeft zowel een medisch als preventief effect op haar- en hoofdhuidproblemen.

Bij CRLAB werken we nauw samen met een haarspecialist (tricholoog) om de conditie van uw hoofdhuid te verbeteren. Met technieken als lasertherapie, diepgaande hydratatie en ontspannende massages bevorderen we een gezonde hoofdhuid die sterk en gezond haar kan voortbrengen.

Last van een jeukende hoofdhuid, roos of psoriasis? De CRLAB haarspa-behandeling is ontworpen om deze specifieke problemen doeltreffend te behandelen, zodat u verlichting en verbetering ervaart.

Fotodossier voor meetbaar resultaat

Tijdens deze therapie werken we met een geavanceerde microscoop om een gedetailleerd fotodossier op te bouwen. Dit dossier helpt ons de veranderingen en verbeteringen in de hoofdhuid zorgvuldig te documenteren en te analyseren.

We kunnen zo de voortgang in kaart brengen en specifieke problemen identificeren. Dit stelt ons in staat om gerichte behandelingen voor te stellen en de effectiviteit ervan te beoordelen.

Het uiteindelijke en meest belangrijke doel van deze aanpak is het bereiken van aanzienlijke haarverbetering en gezondheid, wat zichtbaar wordt in de loop van de behandeling.

Fotodossier voor meetbaar resultaat

Hoofdhuidbehandeling op maat

Eerst kijken we door middel van een scan naar wat uw hoofdhuid nodig heeft. Daarna gaan wij aan de slag met uw behandeling.

Tijdens de CRLAB haarspa-behandeling werken wij zo diep in op de huidlagen, dat dit zeer verzorgend werkt op uw haarwortels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen.

De eerste kennismaking is bij ons vrijblijvend. We vertellen dan precies wat de behandeling inhoud en wat we dan precies gaan doen. We kijken ook met de microscoop op de hoofdhuid om te zien hoe we u kunnen helpen. Op basis daarvan adviseren wij per persoon wat nodig is.

We bieden een 3-maanden treatment of een maand-treatment aan. Bij de 3-maanden treatment zitten 8 behandelingen bij ons bij het instituut inbegrepen en u krijgt ook de producten mee naar huis om de behandeling ook thuis te doen.

In de maand-treatment zitten 4 behandelingen en krijgt u ook de producten mee naar huis voor de thuisbehandeling. Losse behandelingen zijn ook mogelijk. Een behandeling duurt ongeveer ander half uur.

Hoofdhuidbehandeling op maat

Parabenen en SLES-vrij

Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien. De behandelingen van Cesare Ragazzi zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering.

De formule van CRLAB® combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

Parabenen en SLES-vrij

Mooi haar tijdens de CRLAB-behandeling met CNC

Wanneer u dun of futloos haar heeft is het fijn om te weten dat u er meteen op uw best uit kunt zien én tegelijkertijd aan de behandeling van uw haarprobleem kunt werken!

Een CNC-haarprothese is de meest natuurgetrouwe vorm van haarvervanging of haaraanvulling die op de markt verkrijgbaar is. Door de optimale pasvorm voelt u niet dat u een haarprothese draagt en u kunt bovendien alle activiteiten blijven doen die u gewend was, zoals zwemmen, saunabezoek en sporten.

Een CRLAB-behandeling verlengt bovendien de levensduur van uw CNC-haarprothese door bacteriële migratie binnen de basis te voorkomen en een goede hechting van het systeem aan de hoofdhuid te bevorderen. CRLAB zorgt ervoor dat het onderliggende haar wordt behouden en in een zo goed mogelijke conditie blijft.

✓ Door de CRLAB-behandeling te combineren met een CNC-haarprothese slaat u dus twee vliegen in één klap: U bevordert uw eigen haargroei en u heeft direct mooi haar!

Mooi haar tijdens de CRLAB-behandeling met CNC

CNC-Haarprotheses

Een CNC-haarprothese maakt het onzichtbaar dat u een haarwerk draagt. Natuurlijk, onbehandeld haar wordt handmatig ingebracht in een dunne, lichte en ademende onderlaag.

Hierdoor zijn er geen zichtbare knoopjes bij de aanzet, anders dan bij traditionele haarwerken. De onderlaag, een 'tweede huid' genaamd, is gemaakt van een speciaal polymeerhars en met 3D-printing precies aangepast aan uw schedelvorm.

Deze past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan en voelt dankzij ventilatiegaatjes niet broeierig. Het wordt bevestigd met een speciale, dermatologisch geteste biologische lijm van de Universiteit van Ferrara.

Wat CNC-haarprotheses voor u kunnen betekenen?

Door de optimale pasvorm, bevestigingswijze en ademende 'tweede huid', kunt u alle dagelijkse activiteiten blijven uitvoeren zonder te merken dat u een haarprothese draagt. Een CNC-haarsysteem herstelt uw levenskwaliteit, elk systeem:

 • Is comfortabel, licht en niet zichtbaar.
 • Sluit perfect aan dankzij 3D-printtechnologie.
 • Is geschikt voor een actieve lifestyle: sport, wellness, douchen, zwemmen.
 • Bestaat uit 100% onbewerkt menselijk haar.

Elk systeem is uniek en prijzen variëren naar dekking, dichtheid en lengte.

Waar kunt u terecht?

CRLAB wordt aangeboden bij de onderstaande vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

+31 (0) 800 99 99 99

Aderans Hair Center Breda

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 17:30
Zaterdag gesloten


Passage Zuidpoort 5-7 & 9
4811 NT Breda
Telefoon: +31 76 521 98 96
breda@aderanshaircenter.com

Haar- & Huidinstituut Westland

Openingstijden:
Maandag t/m dinsdag van 08:30 tot 21:00
Woensdag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
Zaterdag van 08:30 tot 12:30

Voorstraat 96
2685 EP Poeldijk
Telefoon: +31 (0)174 621 936
info@haarenhuidinstituutwestland.nl

Aderans Hair Center Hekelingen

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:30
Zaterdag geslotenDorpsstraat 49
3209 AD Hekelingen
Telefoon: 0181 680 466
hekelingen@aderanshaircenter.com

Aderans Hair Center Antwerpen

Openingstijden:
Maandag van 10:00 tot 18:00
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00
Zaterdag van 09:00 tot 14:00


Museumstraat 11B
2000 Antwerpen, België
Telefoon: +32 3 232 52 04
Antwerpen@aderanshaircenter.com

Vraag snel en simpel de gratis hoofdhuidanalyse aan

Leeft u met hoofdhuidproblemen, haaruitval, dun of geen haar en bent u op zoek naar een naadloze, natuurlijke oplossing of een behandeling die uw probleem kan verbeteren?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek met onze specialisten. We zullen samen werken aan een oplossing op maat die bij u past.

Of bel: +31 (0)800-99 99 99 9

Neem contact op met een van onze Aderans Hair Centers

Kies de vestiging waarmee u contact wilt

Veelgestelde vragen

Welke rol speelt de hoofdhuid bij haarproblemen?

De hoofdhuid speelt een cruciale rol bij haarproblemen omdat het de basis vormt waaruit het haar groeit. Een gezonde hoofdhuid bevordert de groei van gezond haar, terwijl een onevenwichtige hoofdhuid kan leiden tot problemen zoals roos, jeuk, haaruitval en andere aandoeningen. Het is belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen om de algehele conditie van het haar te ondersteunen.

Waar kijken jullie naar tijdens de hoofdhuidanalyze (tricotest)?

Tijdens een hoofdhuidanalyse doormiddel van een camera met een hoge resolutie welke vergroot 50 tot 200 keer, kunnen verschillende aspecten worden bekeken waaronder de algehele gezondheid van de hoofdhuid, de aanwezigheid van roos of schilfers, de mate van hydratatie, eventuele ontstekingen of irritaties, de talgproductie, en de bloedsomloop in het gebied. Op basis van deze informatie maken wij een persoonlijk behandelplan om de conditie van de hoofdhuid te verbeteren.

Wat zijn de kosten van een CRLAB-behandeling?

Naar aanleiding van het intake gesprek waarbij wij het beste advies geven voor de hoofdhuid verzorging maken wij een kosten indicatie.
We hebben divers aanbod in duur van de behandelingen.

 • Een drie maanden treatment is opgebouwd uit 8 salon behandelingen, 8 thuisbehandelingen en 3 maal de tricotest om je persoonlijke behandelplan te ondersteunen.
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 1495,-
  Inbegrepen producten: 3x pre-shampoo (paars, geel of groen), 3x shampoo (paars, geel of groen), 12x vial (paars, geel of groen), 3x shampoo (dagelijks blauw), 3x Havogen 5 patch.
 • Het is ook mogelijk een drie maanden treatment zoals hierboven omschreven te volgen zonder Havogen 5 patches:
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 1325,-
  Inbegrepen producten: 3x pre-shampoo (paars, geel of groen), 3x shampoo (paars, geel of groen), 12x vial (paars, geel of groen), 3x shampoo (dagelijks blauw)
 • Een maand treatment is opgebouwd uit 4 salon behandelingen, 4 thuisbehandelingen en 2 maal de tricotest om je persoonlijke behandelplan te ondersteunen.
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 575,-
  Inbegrepen producten: 1x pre-shampoo (paars, geel of groen), 1x shampoo (paars, geel of groen), 4x vial (paars, geel of groen), 1x shampoo (dagelijks blauw), 3x Havogen 5 patch.
 • Eenmaal een salon behandeling om de ervaring van een Haarspa te ondergaan en de thuisbehandelingen een boost te geven: € 105,-
 • Het is bij onze salons mogelijk om gespreid te betalen.

Kan ik de CRLAB-behandeling ook thuis doen?

Dat is zeker mogelijk. Aan de hand van een tricotest kunnen wij een eerste advies geven. Hiermee kunnen wij beoordelen welke passende producten er geschikt zijn voor het thuisgebruik.

Mocht het niet mogelijk zijn onze salons te bezoeken dan kunnen wij je telefonisch adviseren. Onze producten zijn ook via onze webshop te verkrijgen.

Hoe lang duurt een CRLAB-behandeling?

We bieden een 3-maanden treatment of een maand-treatment aan:

 • Bij de 3-maanden treatment zitten 8 behandelingen bij ons bij het instituut inbegrepen en u krijgt ook de producten mee naar huis om de behandeling ook thuis te doen.
 • In de maand-treatment zitten 4 behandelingen en krijgt u ook de producten mee naar huis voor de thuisbehandeling.
 • Tijdens deze treatments doet u thuis elke 3 dagen een behandeling en komt u een keer per week naar de salon voor een behandelsessie met behulp van onze speciale apparatuur. Dit vergroot aanzienlijk de effectiviteit van de producten en de gehele behandeling.

Losse behandelingen zijn ook mogelijk. Een behandeling duurt ongeveer ander half uur.

Kiest u voor een volledige thuisbehandeling dan krijgt u een op u afgestemde productbox mee. Deze behandeling duurt 1 maand. Tijdens deze maand doet u elke 3 dagen een behandeling.

Ik heb last van allergieën, kan ik een CRLAB-behandeling volgen?

Ja zeker.De producten van CRLAB zijn speciaal door de laboratoria van Cesare Ragazzi ontwikkeld voor de meest gevoelige huidtypes. Voordat wij een behandeling starten voeren wij een allergietest uit om te bepalen of de producten geschikt zijn om te gebruiken. Alle producten zijn dematologisch getest.

Kan ik een CRLAB-behandeling doen wanner ik een CNC-haarprothese, haarwerk of haardeel draag?

Het is juist belangrijk om je hoofdhuid goed te verzorgen bij het dragen van een Haarwerk, Haardeel en CNC-haarprothese. Wanneer je hoofdhuid de juiste verzorging krijgt zorgt dit voor een langer behoudt van je haarwerk en haardeel. De CRLAB-behandelingen en producten zijn uitermate geschikt om jouw hoofdhuid in een optimale conditie te brengen en/ of te houden.

Waarom is een CRLAB-behandeling essentieel bij een CNC-haarprothese?

De behandelingen zijn een essentieel onderdeel bij het verzorgen van de hoofdhuid als je een CNC-haarprothese draagt. De hoofdhuid moet in een goede conditie zijn voor het behoud van het binnenwerk van de CNC-haarprothese. Wanneer je een haarwerk draagt voeren wij met regelmaat een tricotest uit zodat wij het juiste advies kunnen geven wat betreft product gebruik en behandelingen.

Ik heb net een haartransplantatie gedaan of ben dit van plan.
Is CRLAB geschikt voor mij?

Dit is zeker van toepassing. Ter voorbereiding op de transplantatie en/of na de transplantatie adviseren wij je graag wat de mogelijkheden zijn. Het is hierin van belang dat je onze salons bezoekt voor een passend advies in dit traject.

Wanneer ik medicatie gebruik kan ik de CRLAB-behandeling en/of producten gebruiken?

Wij gaan graag met je in gesprek om je het juiste advies te geven welke producten en/of behandelingen het meest geschikt voor jouw zijn.

Veelgestelde vragen