Winkelwagen

Haarverlenging (extensions)

Wil jij langer en/of voller haar willen? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt. Er zijn meerdere manieren om dit haar aan je eigen haar toe te voegen.

Haarverlenging

Bij een haarverlenging krijg zowel meer volume als extra lengte. Je kunt zelf kiezen hoe lang je je haar wilt hebben.

Onze salons bieden een breed assortiment in haarverlengingen die verschillen in prijs, kwaliteit en soort bevestiging.

Al het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk en is op een natuurlijke manier bewerkt waardoor de natuurlijke look behouden is gebleven.

Haarverlenging
Haarverlenging

Hoe wordt het haar bevestigd in je eigen haar?

Er zijn diverse methoden om extra haar te bevestigen. Zoek je een tijdelijke oplossing? Overweeg dan haar met clipjes of een flip-in. Voor een permanente oplossing is de Hairweave-techniek ideaal.

Hierbij worden dunne vlechtjes van je eigen haar gemaakt waaraan het nieuwe haar wordt vastgezet. Deze subtiele bevestiging ligt plat tegen je hoofd, wat zorgt voor een natuurlijk gevoel en uiterlijk.

Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliën, wat het een veilige keuze maakt die je eigen haar niet beschadigt. Let wel, onze diensten variëren per salon, dus informeer naar de beschikbaarheid van deze techniek.

Wil je een mix van kleuren? Wij combineren diverse tinten om een naadloze match met je eigen haar te creëren.

Hoe wordt het haar bevestigd in je eigen haar?
Hoe wordt het haar bevestigd in je eigen haar?

Haaroplossingen

Haaruitval bij mannen kan een uitdaging zijn, maar er zijn diverse oplossingen beschikbaar. Medicijnen kunnen de haaruitval vertragen, terwijl haartransplantaties gebieden met dunner wordend haar kunnen aanvullen.

Haarstukken en toupets bieden een natuurlijk uitziend gezicht. Ongeacht de keuze, het belangrijkste is een oplossing die past bij de individuele behoeften en levensstijl van de man.

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >