Winkelwagen

Haarproblemen

Aderans Hair Center is uw expert op het gebied van haarproblemen en haarverlies. Wij erkennen de diepe impact die haarproblemen kunnen hebben op uw zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Of u nu te maken heeft met alopecia, haarverlies door medicatie, ziekten zoals corona, behandelingen zoals chemotherapie of radiotherapie, of andere haaruitdagingen, ons team staat voor u klaar met professioneel advies en kwalitatieve haaroplossingen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Oorzaken van haarproblemen

Haarproblemen kunnen diverse oorzaken hebben. In sommige gevallen is het een erfelijke aandoening, zoals bij alopecia, waar het immuunsysteem de haarfollikels aanvalt.

Andere oorzaken kunnen liggen bij medicijngebruik, ziekten zoals corona, chemotherapie, radiotherapie of hormonale veranderingen. Dit kan resulteren in dunner wordend haar, kale plekken of in sommige gevallen totaal haarverlies.

Bij Aderans Hair Center begrijpen we hoe emotioneel belastend deze situaties kunnen zijn.

Haarproblemen

Een oplossing voor ieder haarprobleem

Bij Aderans Hair Center bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan haarproblemen. Of u nu een haarwerk nodig hebt voor dagelijks gebruik, voor sportieve activiteiten, of voor bijzondere gelegenheden, wij hebben een uitgebreide collectie van hoogwaardige haarwerken, haardelen en pruiken die er natuurlijk uitzien en comfortabel dragen.

Ons aanbod gaat verder dan alleen kwalitatieve haarwerken; we voorzien ook in professioneel advies en begeleiding gedurende het gehele traject. Ons toegewijde team neemt de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en werkt samen met u om het perfecte haarwerk te vinden dat aansluit bij uw levensstijl, budget en persoonlijke smaak.

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >