Winkelwagen

Haaroplossingen voor man én vrouw

Wanneer het haar dunner wordt kunnen er diverse oorzaken zijn. Soms betreft het een medische behandeling, een autoimmuunaandoening, stress of een voedingstekort maar vaak zijn er ook erfelijke factoren waardoor het haar uitvalt. Voor zowel mannen als vrouwen is dit zeer vervelend. Gelukkig zijn er diverse oplossingen waarmee u uw vertrouwde uiterlijk weer terug kunt krijgen.

Daarnaast worden sommige mensen niet geboren met dik haar of is er een gelegenheid waarbij u juist mooi vol haar wilt, zoals bij uw bruiloft.

Onze Aderans Hair Centers adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Haaroplossingen voor man én vrouw

Haardelen en haaraanvullingen

Heeft u altijd al lang haar of een volle bos haar met krullen willen hebben? Een haaraanvulling of haardeel is de snelste, gemakkelijkste en mooiste manier om uw haar voller en langer te maken. U clipt het haarwerk eenvoudig vast en binnen 1 minuut heeft u een toevoeging. Met een haaraanvulling kan uw eigen haar tot rust komen.

Wanneer kiest u voor een haaraanvulling?

  • Als u een haarprobleem heeft, zoals alopecia;
  • Als u uw eigen haar gemakkelijk wat voller wilt maken;
  • Als u niet blij bent met uw huidige haar.

Semi-permanente bevestiging door middel van haarverlening of hair weaves

Een aantal van onze salons bieden ook haarverlenging of hair weaves. U kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging met extra volume. Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk. Het wordt op een haarvriendelijke manier bewerkt waardoor de natuurlijke look behouden blijft en het niet te onderscheiden is van het eigen haar.

Haardelen en haaraanvullingen

Speciaal voor mannen

Haarwerken en haardelen voor mannen zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden en geschikt voor dagelijks gebruik bij al uw activiteiten. Aderans Hair Centers lopen voorop op het gebied van innovatie en werken zowel met echt haar als met levensechte synthetische haarvezels.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen sporten, zwemmen en slapen met uw haaraanvulling. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Haaroplossingen

Ontdek de oplossing voor dunner wordend haar bij Aderans Hair Centers. Of het nu gaat om haarverlies door medische behandelingen, auto-immuunaandoeningen, stress, voedingstekorten, of erfelijke factoren, wij begrijpen hoe uitdagend dit kan zijn voor zowel mannen als vrouwen. Gelukkig bieden wij diverse oplossingen om uw vertrouwde uiterlijk terug te krijgen.

Heeft u van nature geen dik haar of wenst u een vollere haardos voor speciale gelegenheden zoals uw bruiloft? Ook dan staan wij voor u klaar. Bij Aderans Hair Centers bieden we deskundig advies om de meest geschikte oplossing voor uw unieke situatie te vinden. Laat ons u helpen uw zelfvertrouwen en prachtige uitstraling te herwinnen!

Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >
Kapper

Bij een aantal van onze salons kunt u terecht voor een kappersbehandeling. U vindt hier een overzicht.

Lees verder >