Winkelwagen

Uw eerste haarwerk of pruik?

De stappen voor uw eigen pruik op maat bestaan uit een intakegesprek, een pasafspraak en eventueel een vervolgafspraak. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat u niets hoeft te regelen met uw zorgverzekeraar voor uw pruik op maat.

Het proces voor het regelen van de vergoeding die u van uw verzekering krijgt voor uw pruik op maat, nemen wij volledig voor u uit handen. U kunt bij ons kiezen tussen synthetische pruiken en pruiken van echt haar.

Door samen met u in gesprek te gaan, en achter uw wensen te komen, maken wij de voor u perfecte pruik op maat. Wij vinden namelijk dat u weer moet kunnen genieten van een volle bos haar. Een volle bos haar die niet van echt te onderscheiden is.

Onze werkwijze

Om uw privacy te waarborgen en wachttijden uit te sluiten werken we zoveel mogelijk op afspraak. Hierdoor zijn wij zeer flexibel wat betreft tijden. We beschikken over aangename afgezonderde ruimtes om de privacy van elke klant te garanderen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor u een zorgvuldig stappenplan ontwikkeld, bestaande uit een intakegesprek, een pasafspraak en eventueel een vervolgafspraak.

  • Intakegesprek : Het bespreken van uw wensen
  • Pasafspraak : Het op maat maken van uw haarwerk of pruik
  • Vergoeding : Wij regelen dit proces volledig
  • Eventuele vervolgafspraak : In overleg


Onze werkwijze

Intakegesprek

Samen plannen we een gratis en vrijblijvend intakegesprek (al mogelijk binnen 5 dagen) waarin wij zoveel mogelijk van u willen weten om een goed behandelplan te kunnen opstellen.

Uw karakter, leefgewoontes en -omstandigheden; alles is van belang om een goede pruik op maat voor u te kunnen ontwikkelen. Ook kunt u in het gesprek al uw wensen en vragen met ons bespreken.

Op uw verzoek is het bij veel van onze salons mogelijk om eerst een hoofdhuidanalyse uitvoeren. Met deze hoofdhuidanalyse onderzoeken we de exacte oorzaak van uw haarverlies. Wellicht is een pruik of haarwerk (nog) niet nodig.

Mocht dit wel het geval zijn dan nemen wij uw hoofdmaat op, bepalen de kleur die bij u past en bespreken het model van uw op maat gemaakte pruik of haarstuk.

Intakegesprek

Pasafspraak

Na het intakegesprek plannen we een pasafspraak waarin we zorgen voor zes á zeven kapsels die goed bij u passen. Een pasafspraak kan, indien nodig, binnen twee dagen worden uitgevoerd.

Om een perfecte pasvorm te creëren, maken wij het haarwerk zo nodig nog verder op maat of knippen we uw model bij. Naast een haarwerksalon zijn wij namelijk ook een kapsalon.

U bent met Aderans Hair Center altijd verzekerd van een modisch en vooral een door topstylisten goed geknipt haarwerk op maat.

Graag informeren wij u over het onderhoud en de styling van uw kapsel. Wanneer u bijvoorbeeld voor een synthetische pruik gekozen heeft, zal deze wasbeurt na wasbeurt in model blijven.

Een pruik van echt haar moet na elke wasbeurt weer even in model gebracht worden. Een synthetische pruik is dus erg praktisch in onderhoud. Een pruik van echt haar zal uiteindelijk langer mooi blijven.

Na de pasafspraak kunt u al meteen met uw nieuwe kapsel bij ons de deur uit. Ook kunt u het haarwerk maximaal zes weken reserveren zodat u nog even de tijd heeft om over het kapsel na te denken.

Hoe dan ook, wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent en (weer) met veel zelfvertrouwen over de straat gaat.

Thuis- & Ziekenhuisbezoek

Bent u niet in staat om naar onze salon te komen? Geen probleem. In overleg komen wij dan graag naar u toe.

Pasafspraak

Vergoeding

Vanuit uw basisverzekering krijgt u met een verwijzing van uw arts een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u recht hebben op een aanvullende vergoeding.

Voor sommige haarwerken is er geen bijbetaling nodig, echter zijn er ook haarwerken die aanzienlijk duurder zijn i.v.m. haarlengte, kwaliteit materiaal (echt of synthetisch) en maatwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Mocht de prijs van uw pruik hoger uitvallen dan het bedrag dat vanuit de basisverzekeing vergoed wordt, dan kunt u het resterende bedrag eventueel uit uw aanvullende verzekering ontvangen.

Of u aanvullend verzekerd bent hangt af van uw polis. Wij gaan bij uw zorgverzekering na of u aanvullend verzekerd bent en zo ja wat u naast uw basisverzekering extra vergoed kunt krijgen. Daar hoeft u dus zelf mooi niet meer achteraan.

Wij zorgen ervoor dat u bij het kiezen van uw pruik of haarwerk uw totale financiële vergoeding weet, zodat u meteen ook een financiële afweging kunt maken. Daarbij heeft u een garantie termijn van 6 maanden op fabricage fouten in uw haarwerk.

Vergoeding

Eventuele vervolgafspraak

Eventueel kunnen we een vervolgafspraak met u inplannen om te vernemen hoe uw haarwerk of pruik op maat bevalt.

Misschien heeft u dan nog vragen over het onderhoud of het gebruik ervan. Bij een gedeeltelijk haarwerk kan het zijn dat uw eigen haar verder uitvalt.

In dat geval maken we sowieso een vervolgafspraak om dit in de gaten te houden. Natuurlijk kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor vragen of een controle.

Eventuele vervolgafspraak

Veelgestelde vragen

Vergoed mijn zorgverzekeraar de aanschaf van een haarwerk?
Bij aanschaf van uw haarwerk op basis van een medische indicatie ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de verzekering die u hebt afgesloten. We verzorgen ook het declaratieproces, u hoeft enkel een verwijsbrief af te geven van de arts. Klik hier voor meer informatie over de zorgverzekering.
Wat kost een haarwerk?
Er zijn haarwerken beschikbaar die binnen het vergoedde bedrag van de zorgverzekering vallen zodat er geen bijbetaling nodig is. Er zijn ook haarwerken die aanzienlijk duurder zijn i.v.m. haarlengte, kwaliteit materiaal (echt of synthetisch) en maatwerk. Neem contact op voor meer informatie.
Hoe lang duurt het voordat een haarwerk af is?
Binnen 2 dagen kunnen we hiervoor zorgen indien nodig. Fijner is natuurlijk als er wat meer tijd beschikbaar is.
Hoe lang blijft een haarwerk 'goed'?
Afhankelijk van vele factoren, synthetische haarwerken blijven vaak maximaal 1 jaar goed. Echt haar gaat langer mee dan synthetische haarwerken. De duur is afhankelijk van afhankelijk van lengte, onderhoud, dagelijks gebruik en vele andere factoren.
Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over mijn haarwerk?

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een klacht heeft, dan treft u hieronder de procedure aan om een klacht te melden.

Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen, kunt u het beste in eerste instantie bellen met de winkel van aankoop.

Uiteraard kunt u ook schriftelijk of digitaal een klacht indienen. Voor een snelle en correcte afhandeling vragen we om onderstaande gegevens te vermelden:

• naam van de winkel van aankoop, inclusief aankoopdatum
• uw naam, adres en woonplaats
• e-mailadres en telefoonnummer

Verstuur uw klacht naar:
klantenservice@aderanshaircenter.com

Of gebruik hiervoor het contactformulier op onze website

U kunt het ook schriftelijk indienen via onderstaand adres:

Aderans Haircenter

t.a.v. Afdeling Klachten

Eglantierbaan 16

2908 LV Capelle aan den IJssel

Nederland

Binnen 5 dagen ontvangt u een inhoudelijke reactie van ons.

Goed om te weten:

Als u als consument vindt dat uw klacht niet naar behoren is behandeld, kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie.

Heb ik garantie op mijn haarwerk?
Ja, u heeft 3 maanden garantie op uw haarwerk mits de onderhoudsvoorschriften zijn aangehouden en 6 maanden garantie op productie- en fabricagefouten. Op het lace front zit geen garantie.
Wat betekent het ANKO keurmerk?
De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.
Veelgestelde vragen

Neem contact op

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel +31 205664343 voor direct contact.