Winkelwagen

Aderans Hair Center Antwerpen

Uw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw identiteit.

Aderans Hair Center
Museumstraat 11B
2000 Antwerpen

Telefoonnummer: +32 3 232 52 04
Email: antwerpen@aderanshaircenter.com

Wij zijn met de auto bereikbaar!
De parkeerrestricties in Antwerpen gelden niet voor de Museumstraat.

Routebeschrijving

Openingstijden:

Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag t/m vrijdag09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 14:00
ZondagGesloten
Aderans Hair Center Antwerpen

Uitgelichte oplossingen

Bij Aderans Hair Center Antwerpen kunt u terecht voor zowel CRLAB hoofdhuidbehandelingen als voor een CNC-haarprothese of een haarwerk of haardeel van echt of synthetisch haar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over uw haar- of hoofdhuidprobleem.

CRLAB

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi helpt tegen verschillende hoofdhuidproblemen, zoals een gestresste/strakke hoofhuid of haarverlies.

CNC-Haarprothese

De haarprotheses van CNC zijn een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen.

Pruiken & Haarwerken

De mooiste haarwerken en haardelen van echt en synthetisch haar. Geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.

Oplossingen bij deze vestiging

Voor vrijwel ieder haarprobleem bieden wij een oplossing. Als gecertificeerd CRLAB-salon kijken wij verder dan uw haarprobleem en zoeken wij ook graag naar de bron van het haarverlies. Naast hoofdhuidbehandelingen bieden wij ook een grote selectie aan haarwerken en haardelen voor zowel medisch als cosmetisch gebruik.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-haarprothese

Begin elke dag met een vollere haardos. Laat uw leven veranderen door een professionele haartransplantatie.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij u samen met de haarspecialist (tricholoog) werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen worden opgelost en het haar wordt voller en gezonder.

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Haarverlenging

Haarverlenging biedt een directe oplossing voor wie droomt van langer, voller haar. Ontdek de diverse technieken, materialen en verzorgingstips voor een naadloze blend en een natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Haaroplossingen voor mannen: Van haarverlies naar volle haarbos. Niet langer onzeker door haaruitval, dankzij haarstukken voor mannen.

Lees verder >

Ontmoet ons team

Onze ervaren specialisten staan voor u klaar.

Tania

Sienna

Sabrina

Marie-Claire

Neem contact op