Winkelwagen
Net zo actief als Maria in Special Forces VIPS?
 • Droomhaar op maat
 • Voor een actief leven
 • 100% onbehandeld menselijk haar
 • Niet van echt te onderscheiden
Neem contact op

Maria’s CNC-haarprothese

Na de spraakmakende reünie van het eerste seizoen van "The Real Housewives of Amsterdam" vertelde Maria Tailor openhartig over haar strijd met haaruitval, een intiem probleem dat ze lang voor de buitenwereld verborgen hield.

"Stress veroorzaakt bij mij haaruitval, voornamelijk bij de fijne haartjes langs mijn haarlijn. Mijn haarlijn is niet zo vol als ik zou wensen."

Maria's ervaring, gekenmerkt door de stressgerelateerde aantasting van haar haarlijn en het verlies van haar wenkbrauwen, vond een krachtige weerklank in de show en gaf veel vrouwen moed.

Met de keuze voor een CNC-haarprothese, dat haar toelaat om vol vertrouwen elke activiteit aan te gaan - inclusief de ruige omstandigheden in de woestijn van Marokko tijdens de opnames van Special Forces - illustreert Maria's ervaring hoe zij met bravoure haar persoonlijke obstakels overwint.

"Dit neemt alle zorgen over mijn haar weg. Ik kan er alles mee doen: douchen, zwemmen, sporten en zelfs een special forces training!"
Maria’s CNC-haarprothese

Wat kan CNC jou bieden?

Een CNC-haarprothese is een geavanceerd systeem voor haarvervanging en wordt ook regelmatig een haarprothese genoemd omdat het perfect aansluit op de hoofdhuid.

Op basis van een 3D-printtechnologie wordt een exacte kopie van het hoofd gemaakt. Hierdoor is een CNC-haarprothese niet van echt te onderscheiden en wordt er gezorgd voor een perfect passende, natuurlijke en comfortabele oplossing waarmee alle activiteiten (ook sport, sauna etc.) probleemloos mogelijk zijn.


De voordelen van een CNC-haarprothese:


 • Natuurlijk uiterlijk: Het haarsysteem wordt gemaakt van 100% onbewerkt menselijk haar dat in kleur en textuur perfect aansluit bij jouw eigen haar.
 • Perfecte pasvorm: De CNC-techniek zorgt ervoor dat het haarsysteem naadloos aansluit op jouw hoofdhuid, waardoor deze onzichtbaar is.
 • Comfortabel dragen: Het haarsysteem is lichtgewicht en flexibel, waardoor je deze de hele dag comfortabel kunt dragen en niet voelt zitten.
 • Duurzaam: Een CNC-haarprothese gaat lang mee, mits goed onderhouden.
 • Geschikt voor alle haartypes: CNC-haarprotheses zijn er voor alle haartypes, of je nu krullen, steil haar of slag hebt. Veelzijdige styling: Je kunt jouw haarprothese stylen zoals je dat wenst.

  Voor wie is CNC geschikt?

  CNC-haarprotheses zijn een uitkomst voor mensen met verschillende vormen van haarverlies of die vanuit cosmetisch oogpunt voller haar willen:

  • Alopecia
  • Dunner wordend haar
  • Fijn of dun haar
  • Kaalheid
  • Haaruitval door chemotherapie
  • Brandwonden

  Hoe kan een haarprothese jouw leven verbeteren?

  Een CNC-haarprothese kan jouw zelfvertrouwen en kwaliteit van leven enorm verbeteren. Door jouw haarverlies te verbergen, kan je jouwzelf weer fijn en zelfverzekerd voelen. Je kunt weer onbevreesd naar buiten gaan en deelnemen aan sociale activiteiten zoals zwemmen en sporten.

  99 problems but my hair ain’t one

  Het is voor Maria's omgeving geen geheim dat ze een haaraandoening heeft. Openlijk vertelt ze in Linda over haar keuze voor een op maat gemaakte CNC-haarprothese.

  ‘Zo heb ik nooit meer stress over mijn haar en ik kan ermee douchen en zwemmen. 99 problems but my hair ain’t one .... Ik heb een modus gevonden om ermee te leven en kan echt zeggen dat ik blij ben met mijn uiterlijk, ondanks deze kleine imperfectie’, zegt Maria tot slot. ‘Ik gun dit iedereen.’.

  99 problems but my hair ain’t one

  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

  Wil jij net zulk mooi haar als Maria? Of heb je vragen over welk haarsysteem het beste bij jou zou passen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Onze specialisten bespreken in volledige privacy jouw wensen en kunnen zelfs met een microscoop de hoofdhuid bekijken en beoordelen of er een CRLAB behandeling is om de conditie van jouw haar en hoofdhuid te verbeteren. Ook deze hoofdhuidanalyze is vrijblijvend.

  Maak een afspraak

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

  Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

  Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

  CNC-haarprothese: De ultieme oplossing voor haarverlies

  Vergeet zichtbare haarlijnen en broeierige haarwerken. Met een CNC-haarprothese geniet je van een ongeëvenaard draagcomfort en een natuurlijke uitstraling die niemand onderscheidt van jouw eigen haar.

  Waar kunt u terecht?

  CRLAB en CNC wordt aangeboden bij de onderstaande vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

  +31 (0) 800 99 99 99

  Haar- & Huidinstituut Westland

  Openingstijden:
  Maandag t/m dinsdag van 08:30 tot 21:00
  Woensdag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00
  Zaterdag van 08:30 tot 12:30

  Voorstraat 96
  2685 EP Poeldijk
  Telefoon: +31 (0)174 621 936
  info@haarenhuidinstituutwestland.nl

  Aderans Hair Center Breda

  Openingstijden:
  Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 17:30
  Zaterdag gesloten


  Passage Zuidpoort 5-7 & 9
  4811 NT Breda
  Telefoon: +31 76 521 98 96
  breda@aderanshaircenter.com

  Aderans Hair Center Hekelingen

  Openingstijden:
  Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 17:30
  Zaterdag gesloten  Dorpsstraat 49
  3209 AD Hekelingen
  Telefoon: 0181 680 466
  hekelingen@aderanshaircenter.com

  Aderans Hair Center Antwerpen

  Openingstijden:
  Maandag van 10:00 tot 18:00
  Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00
  Zaterdag van 09:00 tot 14:00


  Museumstraat 11B
  2000 Antwerpen, België
  Telefoon: +32 3 232 52 04
  Antwerpen@aderanshaircenter.com