Winkelwagen

Aderans Hair Center Den Haag

Uw totaal oplossing bij haarverlies. Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw identiteit.

Aderans Hair Center Den Haag
Frederik Hendriklaan 244
2582 BM Den-haag

Telefoonnummer: 070 355 1932 / 06 39 36 75 45
Email: denhaag@aderanshaircenter.com

Routebeschrijving

Openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag t/m vrijdag09:00 tot 17:30
Zaterdag09:00 tot 17:00
ZondagGesloten


Aderans is SEMH gecertificeerdAderans is HSBN gecertificeerd
Aderans Hair Center Den Haag
Aderans Hair Center Den Haag

Uitgelichte oplossingen

Bij Aderans Hair Center Den Haag kunt u terecht voor haarproblemen of een haarwerk of haardeel van echt of synthetisch haar. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over uw haarprobleem. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Haarwerken

De mooiste haarwerken en haaraanvullingen vindt u bij Aderans Hair Center. Onze zeer uitgebreide collectie loopt uiteen van natuurlijk vallende synthetische pruiken tot de mooiste maatwerkhaarwerken van echt haar, in alle denkbare coupes, kleuren en kwaliteiten.

Maatwerk

Niet elke vrouw heeft een volle bos haar. Wellicht voelt u zich onzeker over uw fijne haar en zoekt u een oplossing om dit voller te laten lijken zonder uw eigen haar te beschadigen.

Speciaal voor mannen

Maatwerk in haarwerken biedt de ideale oplossing voor mannen die op zoek zijn naar een haarstuk dat perfect aansluit bij hun individuele kenmerken. De haarwerkspecialist creëert een mal van het hoofd, wat zorgt voor een optimale pasvorm en een natuurlijke, comfortabele look.

Oplossingen bij deze vestiging

Voor vrijwel ieder haarprobleem bieden wij een oplossing. Naast haarwerken bieden wij ook een grote selectie aan haardelen voor zowel medisch als cosmetisch gebruik.
Pruiken & Haarwerken

Haarwerken zijn een oplossing bij geheel of gedeeltelijk haarverlies. Verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar en met een uiterst natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Semi-maatwerk & Maatwerk

Ontdek semi-maatwerk en maatwerk haaroplossingen: perfect afgestemd op uw wensen voor optimaal comfort en een natuurlijke uitstraling

Lees verder >
Haarstukken

Haarstukken zijn ideaal voor wie snel meer volume of lengte wil toevoegen aan het eigen haar. Verken de verscheidenheid aan stijlen, materialen en bevestigingsmethoden.

Lees verder >
Cyberhair & VHair

Cyberhair en VHair vertegenwoordigen de voorhoede van innovatieve haarvervangingsmethoden.

Lees verder >
Haaroplossingen voor mannen

Het is slim om in het beginstadium van haarverlies actie te ondernemen. Wij bieden natuurlijke oplossingen waarmee u uw actieve leefstijl kunt behouden.

Lees verder >

Ontmoet ons team

Onze specialisten staan voor u klaar!

Ditje

Jacqueline

Linda

Neem contact op


Bijvoorbeeld: 0612345678

Door ons contactformulier in te vullen gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring