Doe samen met Aderans mee aan de actie voor Pink Ribbon

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen te maken met borstkanker. Jaarlijks overlijden helaas zo'n 3.000 mensen, waarvan het overgrote deel vrouwen, aan de gevolgen van deze ziekte. Dit komt neer op gemiddeld 9 mensen per dag.

Pink Ribbon zet zich in om fondsen te werven voor projecten en onderzoeken gericht op het voorkomen en verbeteren van de behandeling van borstkanker. Bovendien streven zij ernaar om de levenskwaliteit van mensen na borstkanker te optimaliseren.

Doe samen met Aderans mee aan de actie voor Pink Ribbon

Dankzij de Pink Ribbon donatiebox, de Pink Ribbon armband en andere producten, wordt er bewustzijn gecreëerd en fondsen opgehaald voor essentieel borstkankeronderzoek. Deze acties steunen borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte, van borstkankersymptomen tot behandeling. 

Jouw steun maakt een wereld van verschil. Koop bijvoorbeeld de nieuwe Pink Ribbon armband en draag bij aan het beter behandelen van borstkankerpatiënten.

Aderans inzamelingsactie voor Pink Ribbon

De Aderans Hair Centers dragen vol overgave bij aan Pink Ribbon. Alle teamleden dragen trots het iconische roze lintje, en in elke salon vind je een Pink Ribbon donatiebox.

Zo kun je direct bijdragen aan het belangrijke borstkankeronderzoek en de ondersteuning van borstkankerpatiënten. Wil je online doneren? Scan simpelweg de QR-code op de box.

Wat kan jij doen?

Steun vrouwen met borstkanker en doneer geld voor onderzoek om borstkanker te voorkomen en voor zorg na de diagnose borstkanker.

Je kunt ook de iconische Pink Ribbon armband kopen als symbool van steun. Wil je actiever bijdragen? Neem dan deel aan bewustwordingsactiviteiten zoals de Pink Ribbon Dam tot Dam wandeltocht, de Papendorpse run of de STRAVA challenge.

Elke editie draagt er aan bij om een leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte.

Samen zorgen we voor bewustzijn, steun en hulp. Blijf betrokken en maak samen met ons een verschil.