Alopeciamarkt

Op zondag 8 oktober organiseert de landelijke Alopecia Vereniging de 4e Nationale Alopecia Informatiemarkt. Deze markt, bedoeld voor iedereen die te maken heeft met haarverlies, vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur op De Landgoederij in Bunnik. 

Aderans Hair Center en Haar- & Huidinstituut Westland zullen ook aanwezig zijn om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. De informatiemarkt is in het leven geroepen vanwege de groeiende behoefte aan praktische informatie over haarverlies en haaruitval.

Alopeciamarkt

De Alopecia Informatiemarkt

Alopecia betekent haarverlies. Ruim 80% van alle mannen en 40% van alle vrouwen krijgen hiermee te maken. Haarverlies ontstaat niet alleen door ouderdom.

Alopecia komt voor in verschillende vormen, zoals Alopecia areata en Alopecia totalis. Als je met Alopecia wordt geconfronteerd komen er heel veel vragen op je af. Niet alleen op het emotionele vlak maar ook op praktisch gebied. 

Als je gedeeltelijk, of misschien volledig kaal wordt, wat kan je hier dan aan doen? Hoe zorg je ervoor dat je weer lekker in je vel zit? Helpen bepaalde vitamine's?

Al deze vragen en meer, worden beantwoord op deze dag. Op deze informatieve markt vindt je verschillende bedrijven die jouw vragen kunnen beantwoorden, maar ook producten aanbieden zoals haarproducten, shampoos en haarwerk.

Uiteraard is Aderans ook aanwezig. Bij onze informatiestand kun je diverse producten zoals haarwerk en hoofdbedekking. Je kunt ook antwoord krijgen op al je vragen die je mogelijk hebt. We helpen je graag verder.

De Alopecia vereniging doorbreekt het taboe

Veel mensen zien haarverlies nog als een gevoelig onderwerp. Met de informatiemarkt wil de Alopecia Vereniging duidelijk maken dat deze aandoening normaal is. Als je alopecia hebt, sta je namelijk niet alleen.

Informatie en contact met lotgenoten op zondag 8 oktober

Op zondag 8 oktober, georganiseerd door de landelijke Alopecia Vereniging, kom jij alles te weten over haarverlies en ontmoet je mensen die met haarverlies te maken hebben, waaronder kinderen en andere mensen met alopecia. Praten met gelijkgestemden biedt steun en inzichten, waardoor je niet alleen blijft met je eigen vragen en onzekerheden.

Wij van Aderans zullen daar zijn met informatie over haarwerken, hoofdhuidverzorging, micro pigmentatie, voeding, permanente make-up, kleurspecialisme en zelfs de psychologie achter haarverlies.

Of je nu meer wilt weten over het onderhoud van mutsjes, het gebruik van mooie haarwerken of gewoon wilt praten over de impact van alopecia; bij ons en andere haarwerkers ga je zeker antwoorden vinden.

De 4e nationale alopecia informatiemarkt

Bezoek ons tijdens deze informatieve bijeenkomst in het landgoederij in Bunnik te Utrecht, gelegen aan de Camminghalaan 30 in Bunnik. Voor slechts €5,- ben je binnen, tenzij je lid bent van de Alopecia Vereniging - dan mag je gratis naar binnen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Wil je alvast wat meer weten? Kijk dan op de website van de Alopecia vereniging.