CNC-Haarprothese: Niet van echt te onderscheiden haarprothese

Een CNC-haarprothese is een innovatieve oplossing voor wie te maken krijgt met haarverlies.

Deze op maat gemaakte haarwerken en haardelen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de hoofdhuid, waarbij elke haar zorgvuldig wordt geïnjecteerd op een ademende basis die snel de lichaamstemperatuur aanneemt. Getest in het Cosmetology Center van de Universiteit van Ferrara, garandeert elke prothese een natuurlijke uitstraling zonder het broeierige gevoel van sommige traditionele pruiken.

CNC-Haarprothese: Niet van echt te onderscheiden haarprothese

Wat is CNC Haarprothese?

De CNC-haarprothese is een revolutionaire oplossing voor mensen die te maken krijgen met gedeeltelijk tot volledig haarverlies, vaak als gevolg van aandoeningen zoals alopecia androgenetica. Dit geavanceerde haarvervangingssysteem, ontwikkeld door CRLAB, biedt een naadloze, natuurlijke uitstraling door gebruik te maken van onbehandeld menselijk haar, dat zorgvuldig wordt geïnjecteerd op een op maat gemaakte, lichte en ademende basis van polymeerhars.

Deze 'tweede huid' wordt gemaakt door middel van 3D-print-technologie en past perfect en veilig op de eigen hoofdhuid met behulp van een speciale, dermatologisch geteste biologische lijm. De basis komt snel op lichaamstemperatuur dankzij luchtgaatjes die oververhitting voorkomen. CNC-haarprotheses zijn ontworpen om een actieve levensstijl mogelijk te maken, inclusief sporten en zwemmen, zonder dat iemand merkt dat je een haarwerk draagt. Dit systeem biedt niet alleen een esthetische oplossing voor haaruitval, maar herstelt ook zelfvertrouwen en levenskwaliteit voor zowel mannen als vrouwen.

Wat kost een Haarprothese?

De kosten van een haarprothese variëren sterk en zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van de haarprothese, de hoeveelheid benodigd haar, de lengte van het haar en andere specifieke wensen. 

De investering reflecteert de hoge kwaliteit, duurzaamheid en het comfort die deze systemen bieden, waarbij elke prothese uniek is en afgestemd op de individuele behoeften en levensstijl van de drager. Onze specialisten werken nauw samen met klanten om een perfecte oplossing te bieden die niet alleen aan de esthetische maar ook aan de praktische behoeften voldoet.

Waarom CNC?

Kiezen voor een CNC-haarprothese staat gelijk aan kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit en een niet van echt te onderscheiden uitstraling. De naadloze integratie met uw eigen hoofdhuid en haar zorgt voor een volledig natuurlijke look, of u nu te maken heeft met gedeeltelijk of volledig haarverlies.

CNC-haarprotheses zijn zo ontworpen dat ze bij elke levensstijl passen, waardoor je kunt sporten, douchen en genieten van het leven zonder dat iemand merkt dat je een haarwerk draagt. De CNC-technologie biedt een revolutionaire oplossing voor haarvervanging die zowel mannen als vrouwen weer zelfvertrouwen geeft.

Benieuwd naar de CNC-Haarprothese?

Voor wie op zoek is naar een definitieve oplossing voor haarverlies, biedt het Haar en Huid Instituut Westland CNC-haarprotheses aan. Of jouw haarverlies gedeeltelijk of volledig is, een CNC-haarprothese biedt een comfortabele en natuurlijk oplossing op maat.

Vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en materialen, garanderen wij de hoogste kwaliteit en de meest natuurlijke uitstraling, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een actieve levensstijl.

Wil je meer weten over de CNC-Haarprothese? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze filialen: