Winkelwagen

Anonieme mevrouw, 75 jaar

We maken het regelmatig mee dat vrouwen met dun haar bij ons komen, op zoek naar een dames pruik van echt haar. Deze dame kwam bij ons met dun haar, als gevolg van het gebruik van veel medicatie.

We bespraken met haar alle mogelijkheden die wij haar konden bieden en luisterden naar haar wensen. (Ze liet ons weten dat ze op zoek was naar een haarwerk dat vergelijkbaar is met het haar waar ze altijd van genoten heeft, dus dat gingen wij voor haar samenstellen.)

Na deze eerste afspraak kwam de pasafspraak, waarbij we het haarwerk of de pruik geheel op maat maken. Toen we het nieuwe haarwerk bij mevrouw opgezet hadden, kwam er meteen weer een glans in haar ogen. Meteen kwam haar zelfvertrouwen weer terug.

Daarna hebben we haar wat make-up opgedaan en stapte ze weer helemaal vol zelfvertrouwen de winkel uit.

Daar doen we het voor! Hoe geweldig is ons vak?

Anonieme mevrouw, 75 jaar

Cinthia Toornent, 48 jaar

16 jaar geleden ontdekte ik kale plekjes op mijn hoofd. Ik dacht dat dit door stress kwam en weer terug zou groeien. Niets was minder waar. Ik kon de kale plekken 2 jaar verbergen. Uiteindelijk ging dat niet meer.

Ik durfde niet meer naar buiten met wind en regen en voelde mij doodongelukkig. Na vele onderzoeken blijk ik CLE (anti immuunsysteem ziekte) te hebben. Het haar valt uit en komt nooit meer terug.

Na een zoektocht kwam ik uit bij Yvonne de Boer "Haartrends" uit! Wat een geweldig ontvangst en wat voelde ik mij prettig. Ik ben altijd zeer kritisch geweest wat m'n haren betreft en was ook zeer kritisch met haarwerken/pruiken. Ik ben begonnen met haarwerken en ik draag nu een hele pruik. Ik ben ontzettend blij hiermee.

Als ik bij Haartrends binnen kom lopen dan voel ik mij thuis, de ontvangst, de manier hoe men meedenkt en kijkt wat bij mij past, wat mijn wensen zijn is voor mij zo ontzettend waardevol.

Ik heb weleens een uitstapje gemaakt naar een ander haarwerkbedrijf. Ik kwam als snel terug bij Haartrends. Ik voel me daar thuis, ze gaan mee met de nieuwste trends en gaan net zo lang door tot het gewenste resultaat bereikt is.

Mijn zelfbeeld werd almaar lager destijds en nu kan ik mezelf weer een zelfverzekerde vrouw noemen. Elk jaar een nieuwe pruik uitkiezen is een feest. Ik wil niet meer zonder hun!

Cinthia Toornent, 48 jaar

Jenny Trimp, 23 jaar

Sinds mijn 17e kom ik al bij Hairtrends voor mijn haarwerken. Als tiener alopecia hebben en in een korte periode al je haar kwijtraken, kan best spannend en moeilijk zijn. Ik ben heel blij dat ik bij Hairtrends terecht kon voor mijn nieuwe haar (toen nog met behulp van Stichting Haarwensen), omdat ik altijd op zo'n fijne manier ben geholpen.

Vooral het feit dat alles op je eigen tempo gaat, iedereen met je meedenkt en dat je op een persoonlijke en positieve manier wordt behandelend sprak mij erg aan (geen overdreven medelijden! Jee!). Nog steeds kom ik met veel plezier eens per jaar terug voor een nieuw haarwerk.

Ondertussen ken ik de meeste medewerkers en daarnaast spreek ik altijd af met Lydia, wat zorgt voor een vertrouwd gevoel en een gezellig weerzien. Daarnaast zijn de haarwerken natuurlijk ook prachtig. Ik ben echt zo blij dat ik bij zo'n fijne plek terecht kan! -Jenny (23jaar)

Jenny Trimp, 23 jaar

Janneke, 63 jaar

Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit! Te pas en te onpas gebruiken we, (ook ik) dit op zich onschuldig gezegde. Zonder er hier verder bij stil te staan. Hoeveel impact deze zes woorden kunnen hebben, realiseerde ik op het moment dat onverwacht maar vóóral ongewenst, alopecia als complicatie van mijn ziekte (= SLE) zich aandiende. Met mijn haar...of beter gezegd...dat wat ervan over was, was geen land meer te bezeilen. De trukendoos om alle kale plekken te bedekken raakte leger en leger.

Hoog tijd voor een haarwerk/pruik

Het advies van medepatiënten was éénduidig...Janneke als ik jou was zou ik naar kapper 'Hairtrends in het AMC' gaan. Veel ervaring, kundig, invoelend, reuze klantvriendelijk etc. Tja, toen was de keus waar ik een "nieuwe volle bos" ging uitzoeken snel gemaakt: Hairtrends in het AMC.

Inmiddels vele pruiken later heb ik nog geen moment spijt gehad van deze keus...mijn medepatiënten hadden en hebben gelijk!

Het treft me iedere keer opnieuw als ik zie en ervaar met hoeveel lieve aandacht, discretie, zorg en medeleven het team omgaat met de klanten. Vaak in een moeilijke tijd in hun leven. Gelukkig wordt er ook heel wat afgelachen, persoonlijk vind ik dat reuze prettig.

Hoe dan ook, dankzij team Hairtrends, loop ik ieder jaar met een brede glimlach én een nieuwe kop haar het AMC uit en denk ik " zo, mijn haar zit weer goed...méér dan goed "!

Janneke, 63 jaar

Anonieme mevrouw

Deze dame heeft zich zelf hervonden

Toen deze vrouw bij ons in Amsterdam kwam vertelde ze al jaren dood ongelukkig te zijn met haar dunner wordende haar. Ik ben begonnen met enkele foto's van bovenaf te maken en toen ik ze aan de vrouw liet zien schoot ze vol. "Ik wist niet dat het zo erg was!" liet ze geëmotioneerd weten.

We hebben haar geholpen met het vinden van een prachtig en passend haarstuk voor haar. Na een week met het haarstuk belde ze me, ze was zo gelukkig!

Ze vertelde dat ze zoveel complimenten had gekregen zonder dat iemand zag dat het een haarstukje was. Haar zelfvertrouwen was weer terug en wij besefte eens te meer hoe mooi ons werk bij Hairtrends Haarwerk is!

Anonieme mevrouw

Anonieme mevrouw

Deze mevrouw heeft een vorm van frontale fibrosrende alopecia. Door ontstoken haarzakjes trekt de haargrens zich terug naar achteren en ontstaat er een kale plek aan de voorkant.

Het haarstukje is in een strook van 3 centimeter, die van oor tot oor loopt, geplaatst met medicinale tape. Deze is ook zelf goed te plaatsen.

Het resultaat: een mooi kapsel met haarstukje, waar niemand iets van ziet!

Anonieme mevrouw

Esmee

Met Esmee zijn we samen opzoek gegaan naar een passend haarwerk.

Na een succesvol intakegesprek hebben we een pasafspraak gemaakt om een perfecte pasvorm voor Esmee te creëren.

Ondertussen heeft ze haar haarwerk ontvangen en heeft Esmee ons op de hoogte gebracht van haar ervaringen: Een dag later ben ik nog steeds super blij met mijn haarwerk!<.p>

Dit zijn de reacties waarvoor we het doen!

Esmee

Wioletta
Ik voelde mij vanaf het begin al op mijn gemak door de manier hoe er met mij omgegaan werd. Hairtrends Haarwerk heeft mij goed advies gegeven en uitstekende service verleent.
A. de Wit
Ik ben zeer tevreden over de kundigheid. Het uitzoeken van een nieuwe pruik is toch een heel gebeuren. Maar met de hulp van Helga ga ik altijd weer met een grote lach op mijn gezicht huiswaarts. Iedereen is heel vriendelijk. Ik kom al jaren en hoop dat, dat zo blijft.
Petra
Fantastisch, heel professioneel en meedenkend.
Carla Visscher
Hairtrends Haarwerk is heel vakkundig en vriendelijk. Ik ben erg op mijn gemak gesteld.
Yvonne Schmidt
Zeer professioneel en prettig.
Anoniem
Ik ben heel tevreden. Alles was heel duidelijk. Ik heb het gevoel gehad dat ik begrepen werd. Enorm veel inlevingsvermogen, vriendelijkheid en empathie.
Anoniem
Heel prettig. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Goede adviezen, ook met het kiezen van de juiste kleur en kapsel. Veel haarwerken laten komen zodat een afgewogen keuze gemaakt kon worden, en je zelf ziet wat het beste bij je past.
Anja Wolfrat
Prima. Heel gastvrij en vriendelijk. Altijd open voor ideeën of suggesties. Kom hier altijd met een goed gevoel vandaan.

Neem contact op

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Of bel +31 205664343 voor direct contact.