Winkelwagen
Haaruitval bij mannen Moderne en uiterst comfortabele oplossingen bij kaalheid, passend bij een actieve levensstijl.
 Haaruitval bij mannen

Haaruitval bij mannen

Haaruitval komt meer voor bij mannen dan bij vrouwen en wordt veelal veroorzaakt door erfelijke factoren. Kaalheid kan ook het gevolg zijn van lichamelijke of psychische tress of een medische behandeling.

Erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica) begint bij mannen vaak bij de slapen en op de kruin en werkt geleidelijk naar elkaar toe. Na de puberteit begint het haar een beetje dunner te worden en dit verergert naarmate u ouder wordt. Ongeveer 20% van de mannen in de twintig lijdt aan (beginnende) haaruitval. Op de leeftijd van 70 jaar heeft 8 op de 10 mannen last van haaruitval. U bent dus niet de enige! 

De haaruitval is blijvend maar gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende oplossingen.

Oplossingen voor haaruitval bij mannen

Middelen en medicatie

Er zijn veel middelen op de markt die beloven haaruitval op te lossen of te voorkomen. Voor veel van deze middelen is geen gedegen wetenschappelijke onderbouwing.  Een dieet of vitaminenpillen helpen helaas ook niet. Via de huisarts of dermatoloog kunt u medicatie aanvragen tegen haaruitval. De werking hiervan ziet u pas na een half jaar en de werking is tijdelijk.

Haartransplantatie

Sommige mannen laten een haartransplantatie doen. Hierover kunt u zich laten informeren bij uw arts. Een haartransplantatie is echter vrij ingrijpend en het lange termijn effect is niet bekend.

Gelukkig zijn er ook minder ingrijpende oplossingen die er net zo natuurlijk uitzien als uw eigen haar en die perfect binnen een actieve levensstijl passen. 

Haardelen en toupets: Minder ingrijpend, net zo natuurlijk!

Aderans Hair Centers bieden diverse mogelijkheden om een haardeel of toupet op maat te maken. Deze kunt u blijven dragen tijdens het sporten, slapen, saunabezoek en meer. Niemand zal zien dat het haar niet van uzelf is. 

Als onderdeel van de internationale Japanse Aderans groep lopen wij vooruit op het gebied van haarinnovatie. Door middel van eigen onderzoek, kennisdeling en productontwikkeling zijn wij in staat om de meest natuurlijke haaroplossingen te bieden.

Hoeden en petten

Heeft u kale plekken? Bescherm uw hoofdhuid dan goed tegen de zon en gebruik een goede zonnebrandcreme om huidkanker te voorkomen. Aderans Hair Centers bieden een moderne lijn hoeden en petten aan met ingebouwde zonbescherming van eht merk Christine Headwear.

 Oplossingen voor haaruitval bij mannen
  •  

    (Semi) Permanente bevestiging

  •  

    Cyberhair / VHair