Maatwerk

Al onze haarwerkspecialisten zijn vakkundig opgeleid om maatwerk te maken en aan te meten.


Semi-maatwerk en maatwerk

Maatwerk

Semi-maatwerk is een categorie haarwerken met standaard basissen (het materiaal waar het haar op is bevestigd/geknoopt). Een standaard basis kan gedeeltelijk op maat worden gemaakt zodat de juiste pasvorm wordt verkregen.

Maatwerk is het type haarwerk dat het meest perfect is afgestemd op het individu. De haarwerkspecialist maakt ter plekke een mal van het hoofd. Deze mal wordt gebruikt om het haarwerk exact de vorm te geven van het hoofd. De pasvorm is dan optimaal.

Semi-maatwerk en maatwerk zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten. De haarsoorten lopen uiteen van hoogwaardige synthetische vezels tot Vital- en Cyber Hair en van Aziatisch tot Europees handgeselecteerd haar.


Vital Hair en Cyber Hair

Wij hebben in onze collectie twee revolutionaire soorten synthetisch haar: Vital Hair en Cyberhair. Dit zijn twee synthetische haarsoorten die de unieke eigenschappen hebben van natuurlijk haar en de voordelen van synthetisch haar. Uw haarwerkspecialist kan u adviseren welke soort het meest geschikt is voor u. Voor beide vezels gelden een aantal eigenschappen. U kunt de haren wassen en drogen alsof het natuurlijk haar is. U kunt ermee zwemmen, naar de sauna, douchen, het kan allemaal! De vezel is kleurvast en neemt water op waardoor deze natuurlijk blijft vallen, ook in de regen. De vezels van Vital Hair en Cyberhair zijn hittebestendig en geheel kleurvast, dus laat de zon maar komen! De vezels zijn stabieler en lichter dan natuurlijk haar en door het structuurgeheugen van de vezel blijft het haar perfect in model, ook na het wassen.

De vezels laten zich moeiteloos mengen met echt haar en zijn daardoor uitermate geschikt voor op maat gemaakte haarstukken en aanvullingen. Het haarwerk kan semipermanent aan de hoofdhuid of het eigen haar worden bevestigd.

Europees handgeselecteerd haar

Onze haircenters zijn gespecialiseerd in haarwerken en haaraanvullingen van handgeselecteerd Europees haar. Dit haar voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.


Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

010 458 09 88