Flip-in & strips

Flip-In

Met een haarverlenging of haaraanvulling van de Flip-In kan meer lengte en volume worden gecreëerd. De Flip-In is een enkele baan haar met een doorzichtige draad aan de voorzijde. Aan deze voorzijde haalt u uw eigen haar over de draad heen. Op deze manier blijft de trens (de officiële naam voor een baan haar) dan eenvoudig hangen. Uw haar wordt hierdoor op een eenvoudige, snelle manier voller en langer, zonder beschadiging! Een uitstekende oplossing voor een avond lang haar of voor een speciale gelegenheid.


Strip

Dit is een variant op de Flip-In. Bij deze haarverlenging of aanvulling wordt geen draad gebruikt, maar een clip. Ook een track is heel eenvoudig zelf te bevestigen en weer los te maken. Een fluitje van een cent zelfs.


Als je wat dunner haar wilt aanvullen is dit een goede manier om het haar meer volume te geven of het langer te maken. Door gebruik te maken van clips wordt het eigen haar met strip zo min mogelijk beschadigd.

Stap 1

Breng de draad net achter je haarlijn en druk voorzichtig de Flip-in Hair op de onderkant van je hoofd zodat de Flip-in Hair zich aan de vorm van je hoofd aanpast.
Stap 2

Gebruik het puntje van uw kam om uw haar over het draad te trekken en stijl het zoals gewoonlijk. U kunt de draad op de juiste lengte knippen indien gewenst
Stap 3

Gereed

  Meer weten over "Flip-in & strips"?

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

010 458 09 88